FC Den Bosch heeft per heden Brain Visser aangesteld als accountmanager. De vacature die is ontstaan door het vertrek van Tommie van Alphen is hiermee ingevuld. Brain Visser zal zich binnen zijn salesfunctie primair gaan richten op de werkgebieden new business en relatiebeheer.

Brain Visser (24) is geboren op 19 juli 1993, in Rheden. Hij heeft sportmarketing in Deventer gestudeerd, reeds ervaring opgedaan bij Achilles’29 ,Go Ahead Eagles én WEURO2017 en kijkt er naar uit om voor FC Den Bosch op commercieel vlak aan de slag te gaan: “Toen FC Den Bosch op mijn pad kwam hoefde ik niet lang na te denken. De ambitie en de uitstraling van de club en de stad spraken mij direct aan. Het is mooi om te zien dat het huidige elftal uitstekend draait, met veel jongens uit de eigen jeugdopleiding. Talentontwikkeling is een belangrijke pijler binnen het beleid van de club, ik kijk er naar uit om hier mijn bijdrage aan te leveren. Zowel FC Den Bosch als de stad zelf bieden mooie kansen die ik graag met de vele betrokken Bossche partners wil gaan benutten. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, mijn commerciële denkwijze en een grote passie voor de sport voetbal, ga ik met veel plezier en vol energie aan de slag bij FC Den Bosch.”

Algemeen directeur Paul van der Kraan over de aanstelling van Brain Visser: “Als club zijn we erg content met de aanstelling van Brain Visser als accountmanager. Brain is een ambitieuze, talentvolle commerciële kracht, die veel energie in zijn werk legt en oog heeft voor relaties. Wij zien in hem een prima versterking voor onze organisatie en zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.”

(Brain Visser, nieuwe accountmanager FC Den Bosch)

Fotografie: Henk van Esch