FC Den Bosch bereikte onlangs overeenstemming met Jens van Son over een contract voor de duur van drie seizoenen. Deze week tekende hij in het bijzijn van zaakwaarnemer Hes van Kapel met trots zijn nieuwe contract in Stadion De Vliert. Jens komt over van het Limburgse Roda JC.

Jens debuteerde in seizoen 2007-2008 in het betaald voetbal bij FC Eindhoven. Tussen 2007 en 2012 kwam de verdedigende middenvelder 112 keer in competitieverband uit voor de Eindhovenaren. In het seizoen 2012-2013 maakte hij de overstap naar Sparta Rotterdam waar hij 20 wedstrijden voor speelde. Na dat seizoen keerde Van Son weer terug bij FC Eindhoven waar hij tot het einde van het seizoen 2014-2015 actief was. Het seizoen daarop werd hij overgenomen door Roda JC, waarmee hij in de Eredivisie uitkwam. Aan het begin van 2016 vertrok Van Son op huurbasis naar Fortuna Sittard, waar hij het seizoen mocht afmaken. In de zomer van 2016 keerde hij weer terug bij Roda JC. In totaal kwam Jens van Son tot 225 wedstrijden in het betaald voetbal waarin hij 22 keer tot scoren wist te komen. Jens komt per heden de Bossche hoofdmacht versterken. Aanstaande zaterdag (8 juli) zal hij te bewonderen zijn op de eerste training van het seizoen. Om 10.00 uur vangt de eerste training aan in Stadion De Vliert.

Van links naar rechts: Trainer/coach Wil Boessen, Jens van Son, algemeen directeur Bert Wernke en zaakwaarnemer (en voormalig FC Den Bosch-speler) Hes van Kapel.

Veel succes toegewenst Jens en nogmaals van harte welkom bij de club!