Onlangs bereikte FC Den Bosch overeenstemming met keeper Nick Leijten over de verlenging van zijn contract tot de zomer van 2019. Vandaag tekende hij in het bijzijn van zaakwaarnemer Essad Razic zijn nieuwe contract in Timmermans Infra Stadion De Vliert.

“Ik ben ontzettend blij met mijn contractverlenging. Ik heb er hard voor gewerkt en zie dit als een belangrijke nieuwe opstap om mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Ik hoop de komende jaren mooie dingen te laten zien in het shirt van FC Den Bosch.” Ook hij is blij met de ontwikkelingen binnen de club. “De basis is er om hier goed te kunnen presteren. Daar komt bij dat een groot gedeelte van de groep al vastligt voor komend seizoen, waar we ons voordeel uit kunnen gaan halen. We hebben een leuk en hecht team, er heerst op de club een warme sfeer en het belangrijkste is dat ik mijzelf als voetballer hier kan blijven ontwikkelen. Ik merk dat ik flinke stappen heb gezet afgelopen jaar.”

Bij Nick is sowieso het glas altijd eerder halfvol dan halfleeg. “Ik ben vol vertrouwen. Ik weet zelf welke dingen beter moeten en daar werk ik elke dag keihard aan. Ik ga er alles aan doen om in De Vliert onder de lat te komen staan. Dat is mijn doel en daar ben ik ook sportman voor.” Voor alle supporters heeft Nick nog een belangrijke boodschap: “Ik ben jullie zeer dankbaar voor jullie trouwe steun en hoop dat jullie ons ook komend seizoen blijven steunen. Ik zie jullie de aankomende twee jaar graag in De Vliert verschijnen, samen gaan we er vol tegenaan!”

Van links naar rechts: Zaakwaarnemer (en voormalig FC Den Bosch-speler) Essad Razic, algemeen directeur Bert Wernke, keeper Nick Leijten en trainer/coach Wiljan Vloet.

Veel succes toegewenst Nick en nogmaals van harte met je contractverlenging!