Al jarenlang geeft FC Den Bosch talenten de kans om het maximale uit zichzelf te halen; zowel op het veld als daarbuiten. De kidsclub van FC Den Bosch is een van de vele leuke projecten waarbij stagiairs hun enthousiaste inbreng hebben. Afgelopen half jaar hebben leden van de kidsclub kennis kunnen maken met Lieke van der Veen. Zij heeft de kidsclub een enorme boost gegeven en die lijn willen wij als FC Den Bosch graag voortzetten. Om die reden heeft de club een nieuwe stagiair aangesteld die zich over de kidsclub gaat ontfermen. Het stokje wordt hierbij overgedragen aan Daan van Hoof. Daan is ontzettend enthousiast en gedreven en stelt zich hieronder graag aan jullie voor.

“Hallo Junior Dragons! Ik ben Daan van Hoof en mag dit jaar via mijn stage bij FC Den Bosch aansturing geven aan de kidsclub Junior Dragons. Ik ben 19 jaar en woon in het dorpje Erp. Ik volg de opleiding SPECO Sportmarketing aan de Fontys Economische Hogeschool in Tilburg. Ik ben super enthousiast dat ik de stageplek heb gekregen bij FC Den Bosch die ik wilde. Lieke heeft de afgelopen periode mooie stappen gezet met de kidsclub, ik zet haar werk per heden met veel plezier voort. Enerzijds wil ik aan de gang gaan met de huidige activiteiten van de kidsclub en deze een nieuwe tint meegeven. Anderzijds ga ik met veel plezier mijn eigen ideeën bij jullie onder de aandacht brengen. Ik vind het belangrijk dat een kidsclublid naast de activiteiten op wedstrijddagen ook genoeg aandacht krijgt op overige momenten. Lieke heeft daar al een mooie aftrap aan gegeven, aan mij de uitdagende taak om die lijn door te trekken. Het lijkt mij leuk om veel interactie met de leden aan te gaan en om leuke activiteiten te organiseren. Ik zal het komende half jaar mijn best doen om de Junior Dragons een leuke tijd te bezorgen. Tot snel bij FC Den Bosch!”

Lieke kijkt terug op een mooie periode bij de kidsclub en richt zich hieronder nog even tot alle leden:

“Mijn droom is uitgekomen, ik mocht bij de mooiste club van Nederland werken die ik al 11 jaar support. Er stond mij een hele gave uitdaging te wachten, nieuw leven in kidsclub Junior Dragons blazen! Ik hoop dat wat ik heb gedaan de afgelopen vijf maanden door de kinderen op leuke wijze is ontvangen! De enthousiaste reacties deden mij erg goed! Voor nu ga ik weer naar school en ben ik aan een nieuwe studie begonnen op het HBO. Stiekem blijf ik nog steeds een beetje mee kijken want ik kan jullie niet missen! Daan, ik geef het stokje nu aan jou over! Heel veel succes met het verder uitbreiden van de kidsclub!”

We wensen Daan veel succes toe met zijn stage bij FC Den Bosch en bedanken Lieke voor haar inspanningen! Heb jij vragen aan Daan? Neem gerust contact met hem op via kidsclub@fcdenbosch.nl!