FC Den Bosch neemt het op vrijdag 9 februari aanstaande in eigen huis op tegen FC Eindhoven. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert. Traditiegetrouw doopt FC Den Bosch de duels voorafgaand aan carnaval om tot Oeteldonkse avonden. Niet alleen zullen er Oeteldonkse nummers door de stadionspeakers galmen, ook heeft FC Den Bosch een speciale ticketingactie opgezet voor Bossche carnavalsvierders.

Twee wedstrijdkaarten, inclusief FC Oeteldonk-sjaal voor 2 x € 11,00 = € 22,00
Koop twee wedstrijdkaarten voor FC Den Bosch – FC Eindhoven, inclusief FC Oeteldonk-sjaal, van € 35,00 voor het symbolische bedrag van slechts € 22,00. Deze actie is uitsluitend geldig in de voorverkoop via onze Online Ticketshop, via de administratie van de club tijdens kantooruren en via La Livy Tabak en Gemakszaak (Pastoor van Thiellaan 56 te Hintham). De actie heeft betrekking op alle reguliere tribunes, tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden. Let op (!): er is slechts een beperkte oplage met FC Oeteldonk-sjaals! Zorg dat je er snel bij bent en klik op onderstaande button, want op = op! Op vrijdag 9 februari is de FC Oeteldonk-sjaal vanaf 19.00 uur af te halen in de Blue Life Fanshop.

Seizoenkaarthouders kunnen de sjaal op vrijdag 9 februari vanaf 19.00 uur met korting kopen in de Blue Life Fanshop op vertoon van hun seizoenkaart voor slechts € 7,50 (ipv € 11,00) zolang de voorraad strekt!

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang
FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop
Voor Bossche fans is het mogelijk om toegangskaarten te kopen via onze Online Ticketshop tot en met vrijdag 9 februari (17.00 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). De kassa’s op het voorplein zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie twee kaarten per persoon worden gekocht voor de zuidtribune (vak R1 tot en met R5), eretribune (vak C, D en E) en noordtribune (I1 en I2). De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 17,50 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 65+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 12,50 voor een kaart op de hoofdtribune. Bij dit duel heeft FC Den Bosch een speciale FC Oeteldonk-actie opgezet! Zie hierboven voor meer informatie, of klik op onderstaande button om direct te bestellen!

Voorkom lange wachttijd bij de kassa’s door aanschaf E-ticket
Tijdens de eerste seizoenhelft zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via www.fcdenbosch.nl/tickets, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – FC Eindhoven kan tot en met vrijdag 9 februari 17.00 uur.

We kijken er naar uit om jou op vrijdag 9 februari aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert!

Stadionplattegrond

Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (C, D en E in verkoop)  Gratis toegang  € 12,50  € 17,50
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50