FC Den Bosch neemt het op vrijdag 15 december aanstaande, in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop, in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. Beide ploegen maken tot op heden een prima seizoen door en verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

‘FC Den Bosch Trakteert!’
FC Den Bosch doopt het laatste thuisduel voor de winterstop in het kader van de dure decembermaand traditiegetrouw om tot ‘FC Den Bosch Trakteert!’. Die avond zijn er leuke voetbal- en horeca-activiteiten op het voorplein, een vuurwerkshow voor de wedstrijd in het stadion, aangeboden door Van Gestel Vuurwerk en nog veel meer.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang
FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop
Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Voor Bossche fans is het ook mogelijk om toegangskaarten te kopen tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur) of tot en met vrijdag 15 december (17.00 uur) via onze Online Ticketshop. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart tijdelijk aangepast van € 22,50 naar € 17,50, omdat de oosttribune is gesloten en dit seizoen niet toegankelijk is voor het Bossche publiek. Als gevolg van de sluiting van de oosttribune zijn ruim 600 supporters verhuisd naar de hoofdtribune. Dit heeft tot gevolg dat er beperkte beschikbaarheid in kaartverkoop op deze tribune is. Vak G is reeds uitverkocht voor dit duel! Voor de zuidtribune zijn er nog volop kaarten beschikbaar en kost een losse kaart € 12,50. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 65+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 12,50 voor een kaart op de hoofdtribune. In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er per persoon twee kaarten voor de noord- en hoofdtribune worden gekocht op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie. Op de zuidtribune kunnen er bij dit duel maximaal vier kaarten per persoon worden gekocht.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa’s en koop je kaarten online
Onlangs zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen bij het kassagebouw. Via de aanwezige laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij de kassa’s. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er ter plekke een toegangskaart op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. FC Den Bosch raadt iedereen aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via www.fcdenbosch.nl/tickets zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – Fortuna Sittard kan tot en met vrijdag 15 december 17.00 uur.

We kijken er naar uit om jou op vrijdag 15 december aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij de wedstrijd FC Den Bosch – Fortuna Sittard!

Stadionplattegrond

Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m G, beperkte capaciteit)  Gratis toegang  € 12,50  € 17,50
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (G)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50