FC Den Bosch heeft een overeenstemming bereikt met Stadia Connect. FC Den Bosch krijgt hiermee een eigen supporters-App, een ‘MijnClub’ portaal, Big Data platform BI+ en een WIFI-netwerk in Stadion De Vliert. Beide partijen zijn overeengekomen dat Stadia Connect de officiële applicatie van de club ontwikkelt.

Via de FC Den Bosch-App krijgen supporters toegang tot het laatste clubnieuws, het wedstrijdschema, spelersstatistieken en exclusieve content. Fans kunnen bovendien direct vanuit de applicatie toegangskaarten bestellen. De applicatie geeft fans onder andere de mogelijkheid om bij thuiswedstrijden te stemmen op de Man of the Match en een voorspelling te doen op de eindstand. Daarnaast zal er een WIFI-netwerk in het stadion worden aangelegd. Via dit netwerk kan FC Den Bosch, in combinatie met de FC Den Bosch-App, tijdens wedstrijden unieke content aan alle aanwezigen aanbieden. Binnenkort zal de FC Den Bosch-App ook aan supporters gepresenteerd worden.

Algemeen directeur Paul van der Kraan over de samenwerking: “We zijn verheugd dat we deze samenwerking met Stadia Connect zijn aangegaan. Met deze samenwerking kunnen we een innovatieve impuls geven aan de wedstrijdbeleving en zetten met de aanleg van het WIFI-netwerk een stap in de goede richting op het gebied van de doorontwikkeling van Stadion De Vliert.

John Todorovski en Frank de Graauw namens Stadia Connect: “We zijn trots en blij dat FC Den Bosch de kansen van deze innovaties herkent en omarmt. De supporters-App, ‘MijnClub’ portaal, Big Data platform BI+ en het WIFI-netwerk zal de fanbeleving en gemak in Stadion De Vliert zeker ten goede komen.”

Meer informatie over Stadia Connect is te vinden op: www.stadiaconnect.com.

John Todorovski, Paul van der Kraanen Frank de Graauw