FC Den Bosch zet zich al jaren met veel plezier in om de jeugd in ’s-Hertogenbosch en omgeving nauw te betrekken bij de Bossche club. Zo hebben kinderen tot en met 12 jaar sinds enkele seizoenen gratis toegang tot de thuiswedstrijden van FC Den Bosch in Stadion De Vliert én de mogelijkheid om voor slechts € 5,00 lid te worden van Kidsclub ‘Junior Dragons’. Met het oog op nog meer sportieve betrokkenheid van de jeugd in de stad en regio introduceert FC Den Bosch per heden een nieuw initiatief genaamd ‘Voetbal & Fun’; een jaarprogramma vol met sportieve voetbalactiviteiten voor de jeugd, van 6 tot en met 14 jaar. De eerste voetbalclinic en keeperstalentendag staan gepland op woensdag 18 oktober. Je kunt je hieronder per heden inschrijven.

Schrijf je nu in voor een leuke clinic op woensdag 18 oktober
FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun’ organiseert op woensdag 18 oktober een voetbalclinic voor iedereen tussen de 6 en 14 jaar. Op deze dag maak je kennis met alle facetten van FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun’. Samen met de trainers werk jij aan jouw techniek en leer je hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. Prestaties en plezier gaan hand in hand, iedereen met een enthousiast voetbalhart is van harte welkom. De training vindt plaats in Stadion De Vliert. Deelnemers ontvangen na afloop van de voetbalclinic een wedstrijdkaartje voor een wedstrijd van het eerste elftal van FC Den Bosch en een ‘certificaat van deelname’. De FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun voetbalclinic’ staat gepland op woensdag 18 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. De kosten voor deze middag bedragen €25,-.

Schrijf je nu in voor de keeperstalentendag op woensdag 18 oktober
Droom jij ervan om te keepen bij FC Den Bosch en ben jij een talentvolle keeper uit de regio? FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun’ organiseert op woensdag 18 oktober een keeperstalentendag voor keepers tussen de 9 en 14 jaar oud. De training wordt gegeven door de keepers en keeperstrainers van FC Den Bosch en vindt plaats in Stadion De Vliert. Je gaat als een echte profkeeper trainen in het stadion onder leiding van John Vos, keeperstrainer bij FC Den Bosch. Na de training van alle deelnemers zal er een demonstratietraining plaatsvinden met de keepers van het eerste elftal. Deelnemers ontvangen na afloop van de keeperstraining een wedstrijdkaartje voor een wedstrijd van het eerste elftal van FC Den Bosch en een ‘certificaat van deelname’. De keeperstraining staat gepland op woensdag 18 oktober van 13.00 uur tot en met 16.00 uur. De kosten voor deze middag bedragen €25,-.

In verband met een beperkt aantal plaatsen zal er een selectie plaatsvinden na de aanmeldingsperiode.