FC Den Bosch zet zich al jaren met veel plezier in om de jeugd in ’s-Hertogenbosch en omgeving nauw te betrekken bij de Bossche club. Zo hebben kinderen tot en met 12 jaar sinds enkele seizoenen gratis toegang tot de thuiswedstrijden van FC Den Bosch in Stadion De Vliert én de mogelijkheid om voor slechts € 5,00 lid te worden van Kidsclub ‘Junior Dragons’. Met het oog op nog meer sportieve betrokkenheid van de jeugd in de stad en regio introduceert FC Den Bosch per heden een nieuw initiatief genaamd ‘Voetbal & Fun’; een jaarprogramma vol met sportieve voetbalactiviteiten voor de jeugd, van 6 tot en met 14 jaar. Op zondag 17 december start de eerste zondagtraining van ‘Voetbal & Fun’. Je kunt je hieronder per heden inschrijven.

Schrijf je nu in voor een de zondagtrainingen
FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun’ organiseert gedurende het seizoen ‘zondagtrainingen’ voor iedereen tussen de zes en veertien jaar. In tien trainingen leer je voetballen op dé FC Den Bosch-manier. Onder begeleiding van professionele trainers werk jij aan jouw techniek en leer je hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. De trainingen vinden plaats in Stadion De Vliert.

De eerste training staat gepland op zondag 17 december van 11.00 uur tot 12.30 uur. De overige speeldata worden spoedig gepubliceerd.