FC Den Bosch heeft de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 winnend afgesloten. Op bezoek bij Go Ahead Eagles was de eindstand na 90 minuten 1-2. FC Den Bosch stijgt daardoor naar de elfde plaats op de ranglijst.

De wedstrijd kwam wat langzaam op gang en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. In de loop van de eerste helft was het Go Ahead Eagles die meer het initiatief begon te nemen. Dit resulteerde in een vrije doelpoging van Langedijk. Vanuit een moeilijke positie schoot hij echter hoog over. Even later was zijn schot vanaf de rand van de zestienmeter niet krachtig genoeg om Nick Leijten te passeren.

FC Den Bosch kreeg na ruim een halfuur spelen voor het eerst echte kans. Sven Blummel kreeg een kans om te schieten, maar ook hij schoot over.

Na rust werd het al snel 0-1. In de 50e minuut was het Niek Vossebelt die een voorzet van rechts terug kopte op Blummel, die via doelman Sonny Stevens de bal wist binnen te schieten. 15 minuten laten was het wederom Blummel met een doelpunt. Hij passeerde Zarbaf en Stevens en kon de bal rustig in een lege goal tikken: 0-2.

In de 75e minuut kwam Go Ahead Eagles nog even terug met een doelpunt van Aaron Nemane, maar de stand bleef steken op 1-2 en nam FC Den Bosch de laatste drie punten van dit seizoen mee naar huis.

FC Den Bosch eindigt, door deze overwinning op Go Ahead Eagles, op de elfde plek op de ranglijst dit seizoen.

We bedanken alle supporters voor hun steun aan de Bossche ploeg dit seizoen. Zowel uit als thuis!

Met heel mijn hart!