Veiling ten bate van Stichting Vicki Brown, ontmoetingsplek voor mensen met kanker – Op vrijdag 24 november 2017 vanaf 20.00 uur organiseert Stichting Vicki Brown een veiling, de tweede grote jubileumactiviteit in het kader van haar 25-jarig bestaan. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de activiteiten van het Vicki Brownhuis. Stichting Vicki Brown is door de fiscus ANBI erkend.

De veiling wordt omlijst met een muzikaal en cultureel programma met toneelvereniging Rederijkerskamer Moyses’ Bosch, kleinkunstenaar Sanne Schuhmacher, het Vicki Brownhuiskoor en een optreden van Orkest Tango La Barquera.

De veiling vindt plaats in het Theater de Speeldoos in Vught. Burgemeester Roderick van de Mortel zal u verwelkomen. Er zullen diverse én exclusieve kavels geveild worden, waaronder een clinic voor 20 personen verzorgd door een tweetal spelers van FC Den Bosch, waarbij er vooraf (of achteraf) de mogelijkheid bestaat om te vergaderen in Stadion De Vliert. De kavels tijdens de veiling zijn ter beschikking gesteld door particulieren, bedrijven, ondernemers, galerieën, hotels, musea, etc. Veilingmeester is Harry Korst, voorheen veilingmeester van veilinghuis Korst van der Hoeff in ’s-Hertogenbosch.

Tickets worden verkocht voor €15 per persoon en zijn inclusief koffie, thee, Vicki Brownie voor aanvang en drankje met hapje in de pauze. De kaarten zijn vanaf 9 oktober verkrijgbaar bij het Theater de Speeldoos in Vught en bij het Vicki Brownhuis. Betrokken partners zijn verder Lionsclub Crèvecoeur, Happaz Catering, Bakkerij van Doorn, Grafische Studio Van Buul, Howdo Creative Direction, Mooi Zo Goed Zo, Theater de Speeldoos en al diegenen die een kavel beschikbaar hebben gesteld. Per heden vindt u van de kavels een overzicht op onze website www.vbrownhuis.nl.