FC Den Bosch hervat de competitie aanstaande vrijdag met de thuiswedstrijd tegen Almere City FC. In deze uitzending van FC Den Bosch TV een voorbeschouwing op dit duel met trainer/coach Wil Boessen. Tevens geeft de Bossche oefenmeester een korte ‘blessure-update’, waardoor de rubriek ‘In gesprek met Wil’ voor deze week komt te vervallen en in dit bericht is verwerkt.

Boessen geeft aan dat zijn selectie de winterstop in goede vorm is doorgekomen. Het oefenduel met FC Eindhoven werd met 3-2 winnend afgesloten door treffers van Blummel (2x) en Kaars. De Bossche selectie is fit, waarbij het in enkele gevallen gaat om trainingsfit. Giorgio Siani en Mattias Andersson trainen weer volledig mee met de groep, maar zitten morgen nog niet bij de selectie.

Vooruitkijkend op het duel met Almere City FC antwoordt Boessen: “Almere City FC is een prima voetballende ploeg. Zij gaan net als wij voor de play-offs. Het is belangrijk dat we ons niveau weten te behouden, hard werken en van daaruit proberen onze plek op de ranglijst te behouden of te verbeteren. We gaan er alles aan doen om de punten in De Vliert te houden. We spelen herkenbaar voetbal waar het publiek zich mee kan identificeren, met veel jongens uit de eigen opleiding en regio. We hebben in Kevin Felida opnieuw een jongen uit de eigen opleiding aan onze selectie toegevoegd.” Boessen vervolgt: “Ik verwacht een open duel tussen twee voetballende ploegen. Ik zie veel parallellen. Beide teams zijn goed in de omschakeling.”

Trainer/coach Wil Boessen gaat tevens in op de opstelling van FC Den Bosch voor morgenavond. Klik op onderstaande video voor de volledige uitzending.

Abonneer je nu op ons FC Den Bosch TV YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de club!

FC Den Bosch TV wordt mede mogelijk gemaakt door Unlimited Vision & Sound, AVE Experience, KPN, reporter Ger Posthuma en stagiaires Kenneth van den Hoek en Shawna van Thijs. Alle gebruikte wedstrijdbeelden zijn te bekijken op http://www.jupilerleague.nl/ en www.nu.nl.