De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De laatste oefenwedstrijd staat morgen (zaterdag 12 augustus) gepland tijdens de jaarlijkse Open Dag. OJC Rosmalen is om 14.30 uur de tegenstander in Stadion De Vliert (gratis toegang). Het team van FC Den Bosch.tv is haar voorbereidingen op het nieuwe seizoen eveneens gestart.

De komende periode zullen zij de nieuwe selectiespelers voorstellen aan het Bossche publiek en in de week van de competitiestart starten zij met hun reguliere uitzendingen. In de uitzending van deze week komen aanvaller Sven Blummel en middenvelder Jens van Son aan het woord.

De uitzendingen van FC Den Bosch.tv zijn ook rechtstreeks via de homepage van FC Den Bosch te bekijken, door op de ‘player button’ rechts op het scherm te klikken.

FC Den Bosch.tv wordt mede mogelijk gemaakt door Unlimited Vision & Sound, TGLE, KPN, reporter Ger Posthuma en stagiaire Kenneth van den Hoek. Alle gebruikte wedstrijdbeelden zijn te bekijken op http://www.jupilerleague.nl/ en http://www.nu.nl.