FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met een zestal jeugdtrainers. Jeroen Janssen, Sandra Swinkels, Jordi Huybregts, Ryan Robinson, Stef Wijlaars en John Vos zijn ook komend seizoen verbonden aan de RJO FC Den Bosch Jeugdopleiding.

Met John Vos is onlangs al overeenstemming bereikt. Hij blijft, naast keeperstrainer van het eerste elftal van FC Den Bosch, ook keeperstrainer van de teams O17, O19 en Jong FC Den Bosch.

Jeroen Janssen blijft komend seizoen keeperstrainer van het talentenplan bestaande uit de elftallen O9, O10, O11 en O12. Sandra Swinkels zal komend seizoen wederom de keepers van het basisplan O13, O14 en O15 onder haar hoede nemen. Daarmee is ook het komende seizoen de gehele jeugdopleiding voorzien van keeperstrainers.

De O11 zal in het seizoen 2018 – 2019 wederom onder leiding staan van Jordi Huybregts. Ryan Robinson is naast techniektrainer binnen de jeugdopleiding ook komend seizoen trainer van de O12. Stef Wijlaars, voormalig jeugdspeler van FC Den Bosch en speler van het eerste elftal, wordt doorgeschoven als trainer naar de O17 van de jeugdopleiding.

Manager voetbalzaken Wiljan Vloet is verheugd met het verlengen van de samenwerking met deze trainers: “Met het behouden van deze trainers voor de FC Den Bosch Jeugdopleiding maken we een mooie duurzame stap in de continuïteit van de jeugdopleiding. Goede jeugdtrainers met bijpassende kwaliteiten zijn essentieel om onze jeugdopleiding naar een hoger niveau te tillen. Deze trainers begrijpen en beheersen de werkwijze van FC Den Bosch uitstekend. We kijken er dan ook naar uit om de samenwerking met deze trainers voort te zetten.”