FC Den Bosch heeft vanmiddag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen Willem II. De Bosschenaren verloren op bezoek in Tilburg met 4-1.

Aan het begin van de eerste helft was het Willem II dat de score opende. Na een corner voor de Tilburgers was het Ogbeche die de bal bij de tweede paal kon binnenschieten (1-0). Tien minuten later trok FC Den Bosch de score weer gelijk. Jort van der Sande kwam vrij voor de keeper na een mooie steekbal vanuit het middenveld en wist de doelman koelbloedig te passeren.

Na rust was het Azzaoui die met een actie vanaf de linkerflank naar binnen kwam, waarna hij van dichtbij kon inschieten en zijn ploeg weer op voorsprong bracht. Kort na de 2-1 kon Kees Heemskerk een inzet van El Hankouri goed redden en een verdere uitbreiding van de score voorkomen. Halverwege de tweede helft was het wederom Azzaoui die de bal na een voorzet over de grond mocht intikken (3-1). In de laatste minuut was het tenslotte Ogbeche die de rebound na een schot van Rienstra mocht binnenwerken en daarmee de 4-1 eindstand op de scoreborden bracht.