De Blue Life Fanshop van FC Den Bosch is geopend rond thuiswedstrijden van de Bossche club, vanaf een uur voorafgaand aan het duel. Gedurende de week kunnen er door supporters ook kleding- en fanartikelen worden aangeschaft via de administratie van de club, tijdens kantooruren. Om supporters optimaal te kunnen bedienen wordt op de achtergrond, in samenwerking met kledingsponsor Masita, inmiddels ook de laatste hand gelegd aan de nieuwe online fanshop van FC Den Bosch. Tevens heeft de Bossche club met een tweetal partners een samenwerking afgesproken, waarbij zij als extern verkooppunt (fanshop point) optreden voor de merchandise van FC Den Bosch. Hieronder stellen wij hen graag nader voor:

Vanaf heden verwelkomt FC Den Bosch ‘fanshop points’ Princen Sport (Graafseweg 62, ‘s-Hertogenbosch) en Stehmann Sport (Gamerschestraat 12, in Zaltbommel) als nieuwe partners op het gebied van merchandise. Zij bieden fans de mogelijkheid om FC Den Bosch-wedstrijdshirts, zowel thuis als uit, en FC Den Bosch-fansjaals te kopen. De wedstrijdshirts zijn verkrijgbaar in de maten 116, 128, 140, 152, 164, S, L, XL, XXL, 3XL en 4XL. In de toekomst verwacht FC Den Bosch meerdere items bij de fanshop points te kunnen onderbrengen, meer informatie hierover volgt.

Stehmann Sport in Zaltbommel

Beide eigenaren van de ‘fanshop points’ zijn blij met de samenwerking en hopen veel shirts en sjaals te gaan verkopen aan Bossche fans. Daarnaast nemen beide externe verkooppunten ook deel aan de ‘decemberactie‘ die onlangs is gestart, waarbij een wedstrijdshirt en een sjaal van 62,50 euro nu voor 42,50 euro verkrijgbaar zijn.

Fanshop Points

  • Princen Sport bevindt zich aan de Graafseweg 62 in ’s Hertogenbosch en is dagelijks geopend. Kijk voor meer informatie en openingstijden van de winkel op www.princensport.nl.
  • Stehmann Sport is gevestigd in Zaltbommel aan de Gamerschestraat 12 en is op doordeweekse dagen en zaterdag geopend. Meer informatie is te vinden op www.stehmann-sport.nl.

Princen Sport, naast trouwe sponsor, nu ook fanshop point van de Bossche club

SPECIALE DECEMBERACTIE
•  Shirt (uit of thuis) inclusief fansjaal ‘Met heel mijn hart!’ nu tijdelijk van € 62,50 voor € 42,50!
•  Maat 152 tot en met XXXL.
•  Verkrijgbaar tot en met vrijdag 22 december, ook in de ‘fanshop points’.