Afgelopen woensdag vond het NK Youngstars plaats op de KNVB Campus in Zeist. Twaalf voetballertjes uit Den Bosch en omstreken verdedigden tijdens deze sportieve middag de Bossche clubkleuren op verschillende spelonderdelen zoals slalommen, soccerwall en smartgoals. Tijdens het GreenFields Youngstars on Tour evenement in Timmermans Infra Stadion De Vliert op woensdag 15 maart jl. wisten zij zich te kwalificeren voor dit NK als vertegenwoordigers van de club.

In Zeist gingen zij de strijd aan met finalisten van negen andere clubs uit de Jupiler League waar eveneens een ‘GreenFields Youngstars on Tour’ in het stadion had plaatsgevonden. Op het splinternieuwe kunstgrasveld op de KNVB Campus namen de enthousiaste kinderen deel aan spellen zoals: snelheidssprint met en zonder bal, paaltjesvoetbal in een opblaasbaar veld, slalomparcours, partij in een opblaasbaar veld en nog veel meer. In totaal namen ruim 100 kinderen deel aan deze leuke voetbalmiddag vol met voetbalactiviteiten.

“We zijn trots op de twaalf spelers die onze club hebben vertegenwoordigd. Het was mooi om te zien dat zij genoten van een gave voetbalmiddag met leeftijdsgenootjes van andere clubs. We hebben alleen maar lachende gezichten gezien”, stelt Mees Vlemmings, medewerker van FC Den Bosch. “We bedanken de KNVB voor hun gastvrijheid en de organisatie van twee fantastische events. Deze sportmiddag was een heel mooi extraatje na het geslaagde Youngstars-event voor 100 jonge FC Den Bosch-fans op woensdag 15 maart jl. in Timmermans Infra Stadion De Vliert.”