Morgenavond komt Fortuna Sittard op bezoek in Timmermans Infra Stadion De Vliert (aanvang 20.00 uur). Eerder dit seizoen wist FC Den Bosch overtuigend met 0-4 te winnen op bezoek bij de Limburgse ploeg. In de rubriek ‘In gesprek met Wiljan’ vragen wij onze trainer/coach Wiljan Vloet wekelijks hoe het met de spelers in de ziekenboeg gaat en welke speler(s) we ten opzichte van het vorige duel (weer) bij de selectie mogen verwachten.

“We kunnen helaas nog geen beroep doen op Bart Biemans, Stefano Beltrame, Damiano Schet en Mats Deijl. Zij zijn allen nog herstellende van hun blessure. Stefano Beltrame heeft inmiddels wel een succesvolle operatie ondergaan.” Sam Kersten is inmiddels hersteld van zijn blessure. De centrumverdediger maakte bij de wedstrijd Helmond Sport – FC Den Bosch zijn rentree met een invalbeurt.

Zowel Niek Vossebelt als Jeremy Fernandes sluiten weer bij de selectie aan na een schorsing en zijn morgenavond inzetbaar.

De resterende drie wedstrijden zijn voor FC Den Bosch een mogelijkheid om zichzelf te laten zien en om sportieve revanche te nemen voor het teleurstellend verlopen Paasweekend: “We willen er voor zorgen dat we in ieder geval het publiek gaan vermaken met goed voetbal, we willen het seizoen voor de club en de trouwe fans zo goed mogelijk afsluiten!”

Alle (geblesseerde) selectiespelers van FC Den Bosch worden behandeld door onze officiële fysiopartner: Fysiotherapie Scholten, www.fysiotherapiescholten.nl.