FC Den Bosch speelt aanstaande vrijdag in het Fortuna Sittard Stadion de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Eerder dit seizoen verloor FC Den Bosch in eigen huis met 2-4 van de Limburgers. Voor de rubriek ‘In gesprek met Wil’ blikken we kort vooruit op het duel van deze vrijdag.

Trainer/coach Wil Boessen: “Vrijdag staat er zowel voor ons als voor Fortuna Sittard een belangrijke wedstrijd op het programma. Fortuna staat onder druk vanwege het mogelijke kampioenschap en wij doen er met FC Den Bosch nog alles aan om de Jupiler Play-Offs te behalen. We merken dat bij spelers en staf het geloof er nog steeds is en dat we met vertrouwen morgen aan de wedstrijd beginnen.”

Wil Boessen vervolgt: “Dit zijn de wedstrijden waar de club en de spelers naar toe moeten leven. Het is goed voor de doorontwikkeling van de spelers. Het zijn zware wedstrijden, zeker zo richting het einde van het seizoen. Het is aan ons de taak om zakelijk en rationeel te blijven voetballen. We moeten strijd blijven leveren en het de tegenstander moeilijk maken.”

In FC Den Bosch TV geeft Wil Boessen nog een uitgebreide voorbeschouwing op het duel met Fortuna Sittard.

Vrijdagavond verschijnen FC Den Bosch en Fortuna Sittard om 20.00 uur aan de aftrap. De kaartverkoop voor de buscombi is verlengd tot en met vrijdag 13 april 12.00 uur.