Morgenavond speelt FC Den Bosch om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. In de eerste ontmoeting tussen beide ploegen eerder dit seizoen, werd het 0-1 in het voordeel van de Bosschenaren. Voor de rubriek ‘In gesprek met Wil’ vragen wij onze trainer/coach hoe het er voor staat met de spelers in de ziekenboeg en blikken we kort vooruit op de wedstrijd van morgen.

Wil Boessen over de geblesseerde spelers: “Morgen hebben we de beschikking over een bijna volledig fitte spelersgroep. Danny Verbeek zal wegens een hamstringblessure, die hij opliep in het duel met SC Telstar, enige tijd uitgeschakeld zijn. Met onze medische staf zijn we inmiddels druk om hem zo snel mogelijk, maar op een verantwoorde manier weer fit te krijgen. Giorgio Siani zal morgenavond eveneens niet bij de wedstrijdselectie zitten. Hij heeft een kleine terugslag opgelopen van zijn blessure. Sam Kersten is naar aanleiding van zijn vijfde gele kaart geschorst voor het duel met de Eindhovenaren.”

Boessen vervolgt: “Het goede nieuws is dat Luuk Brouwers en Oussama Bouyaghlafen weer aansluiten bij de wedstrijdselectie. Luuk is weer helemaal fit en ook Oussama is weer inzetbaar bij de wedstrijd van morgenavond.”

“We kijken uit naar het duel van morgen met FC Eindhoven. We kunnen onszelf geen onnodig puntverlies veroorloven tegen een directe concurrent en zullen er morgen dan ook alles aan doen om de drie punten in eigen huis te houden.”