Morgenavond speelt FC Den Bosch om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen FC Emmen. In Emmen hoopt FC Den Bosch de laatste wedstrijd voor de winterstop af te sluiten met drie punten. Voor de rubriek ‘In gesprek met Wil’ vragen wij onze trainer/coach hoe het er voor staat met de spelers in de ziekenboeg.

Wil Boessen over de geblesseerde spelers: “Luuk Brouwers is gelukkig weer helemaal fit. Afgelopen maandag viel hij al in tegen Jong Ajax en zal morgen dan ook inzetbaar zijn. Jordy van der Winden heeft nog wat last van zijn rugblessure. Mattias Andersson en Giorgio Siani zijn beide nog herstellende van een hamstringblessure. Zij sluiten na de winterstop weer aan.”

Boessen vervolgt: “We hebben het tot nu toe fantastisch gedaan en ik merk dat de ploeg zich goed heeft ontwikkeld. We hebben een hecht team waarin iedereen elkaar helpt, dat is uniek. Ik ben gelukkig bij deze club en ben blij dat ik de trainer mag zijn van deze groep. De wedstrijd tegen FC Emmen wordt een mooie uitdaging. We gaan er alles aan doen om de eerste seizoenhelft af te sluiten met drie punten.”