Morgenavond speelt FC Den Bosch om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. In Stadion De Vliert wil de Bossche ploeg zich herstellen van het late gelijkspel van afgelopen zondag tegen RKC Waalwijk (1-1). Voor de rubriek ‘In gesprek met Wil’ vragen wij onze trainer/coach wekelijks hoe het er voor staat met de spelers in de ziekenboeg en hoe hij het komende duel tegemoet ziet.

FC Den Bosch mist morgen drie spelers tegen Jong FC Utrecht. Wil Boessen: “We missen Jordy van der Winden door een schorsing. Verder herstellen Ben Santermans en Danny Verbeek momenteel nog van hun blessures. Ben is druk bezig met het herstel van zijn knieblessure en Danny maakt steeds meer minuten op het voetbalveld. Zija Azizov is weer volledig fit en zal morgen deel uit maken van de selectie. Het gaat gelukkig de goede kant op met de blessures. Langzaamaan raakt iedereen fit.”

Wil Boessen wil morgen koste wat kost winnen van Jong FC Utrecht: “Ik eis van mijn spelers dat ze vol gif en energie de wedstrijd ingaan en er alles aan doen om de drie punten in De Vliert te houden. We willen een goede uitgangspositie creëren in de stand en voor onze laatste kansen gaan in de periode. We hebben met zijn allen een vieze nasmaak overgehouden aan de wedstrijd in Waalwijk en willen die morgen wegspoelen. Ik ga geen wijzigingen in mijn elftal doorvoeren, met uitzondering van de linksbackpositie. Jonas Heymans neemt de plek over van de geschorste Jordy van der Winden. Jong FC Utrecht is een ploeg die enorm compact staat en met snelle jongens voorin gevaarlijk kan worden in de omschakeling. We hebben de ploeg goed geanalyseerd, gaan proberen hun zwakheden bloot te leggen en zetten in op een overwinning!”

Alle (geblesseerde) selectiespelers van FC Den Bosch worden behandeld door onze officiële fysiopartner: Fysiotherapie Scholten, www.fysiotherapiescholten.nl.