Morgenavond speelt FC Den Bosch om 20.00 uur de tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen NEC Nijmegen. De ploeg van trainer/coach Wil Boessen gaat voor de drie punten tegen de ploeg die afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie en geldt als een van de voornaamste titelkandidaten. Voor de rubriek ‘In gesprek met Wil’ vragen wij onze trainer/coach hoe het er voor staat met spelers in de ziekenboeg.

De mogelijkheden voor de Bossche trainer worden steeds groter. FC Den Bosch versterkte zich kort voor het sluiten van de transfermarkt nog met Giorgio Siani, Erik Mattias Andersson en Edoardo Ceria. Wil Boessen: “Los van de versterkingen stroomt gelukkig ook de ziekenboeg langzaam leeg. Zija Azizov is fit genoeg om te spelen. Vorige week sloten Kees Heemskerk, Bart Biemans en Jordy van der Winden al aan. De enige twee spelers die nog werken aan hun herstel zijn middenvelder Luuk Brouwers en aanvaller Danny Verbeek. Brouwers zal binnenkort weer aansluiten, Danny heeft nog wat tijd nodig.”

Wil Boessen geeft aan tevreden te zijn over de discipline, sfeer en leergierigheid binnen de groep: “Mijn ploeg doet er alles aan om iedere wedstrijd te winnen. Ze werken hard en proberen iedere dag beter te worden. Ondanks de nederlagen is de sfeer nog steeds goed en is er volop vertrouwen. Zelf heb ik het ook uitstekend naar mijn zin, ik voel me thuis bij FC Den Bosch.” De Bossche oefenmeester vervolgt: “NEC heeft een sterke ploeg, maar we moeten nu het ‘net niet’ gaan omzetten in ‘net wel’ en daar gaan we alles aan doen.”

Alle (geblesseerde) selectiespelers van FC Den Bosch worden behandeld door onze officiële fysiopartner: Fysiotherapie Scholten, www.fysiotherapiescholten.nl.