Op maandag 22 januari speelt FC Den Bosch de  uitwedstrijd tegen Jong AZ. Op het AFAS Trainingscomplex verschijnen beide ploegen om 20.00 uur aan de aftrap. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met vrijdag 19 januari één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt € 5,00 per toegangskaart. Het is tot en met vrijdag 19 januari ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren. Er is een beperkt aantal van 75 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Alkmaar voor FC Den Bosch-supporters. Bij een overschrijding van de 75 parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing.

Op de wedstrijddag dienen supporters hun omwisselbiljet bij Shell tankstation Ruwiel op de Rijksweg A2 tussen 18.15 uur en 18.45 uur om te wisselen.

Supportersclub
Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!