Jong FC Den Bosch boekte afgelopen zondag een belangrijke zege in de Derde Divisie Zondag. De Bossche ploeg won op de slotdag met 0-4 bij HBS (3x Gosepa en 1x Jort van der Sande) en zag concurrenten UDI’19 (9-3) en Jong Achilles’29 (4-1) fors verliezen. Hierdoor krijgt Jong FC Den Bosch de kans om hun plek in de Derde Divisie Zondag te behouden. 

In de eerste ronde van de nacompetitie zal Jong FC Den Bosch het opnemen tegen Vlissingen. Op donderdag 18 mei staat de eerste wedstrijd op het programma. Dit duel zal om 20.00 uur plaatsvinden op sportpark Irislaan te Vlissingen. Meer informatie over deze uitwedstrijd is te vinden op www.vcvlissingen.nl.

De return in Stadion De Vliert is op zondag 21 mei. Beide ploegen verschijnen dan om 14.00 uur aan de aftrap. De wedstrijd in ‘s-Hertogenbosch is op vertoon van een geldige FC Den Bosch-seizoenkaart of FC Den Bosch-sponsorkaart gratis te bezoeken. Voor de bezoekers zonder seizoen- of sponsorkaart is de kassa op het voorplein van Stadion De Vliert vanaf 13.00 uur geopend. De prijs voor een toegangskaart bedraagt € 5,00 per stuk. Alleen de hoofdtribune zal geopend zijn en deze is te betreden via ingang EFG.

Heya Den Bosch!