Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! FC Den Bosch opent seizoen 2017-2018 op vrijdag 18 augustus aanstaande met de thuiswedstrijd tegen Jong AZ. Beide ploegen verschijnen om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang
FC Den Bosch gaat vanuit haar clubvisie voor een gezellig, sfeervol en veilig Stadion De Vliert. In het verlengde van dit gedachtegoed heeft de Bossche club besloten om kinderen tot en met twaalf jaar ook gratis toegang te verschaffen bij thuiswedstrijden van FC Den Bosch in de competitie tijdens het seizoen 2017-2018. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door diverse sponsors die het toejuichen dat de club inzet op de komst van meer kinderen en gezinnen naar De Vliert.

Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op vrijdag 18 augustus naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Ouders en familieleden
Voor ouders en familieleden die willen meekomen zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Op basis van een regio gebonden legitimatiebewijs kunnen er toegangskaarten worden aangeschaft. Voor supporters van FC Den Bosch is het ook mogelijk om toegangskaarten tot een dag voor de wedstrijd te kopen via onze Online Ticketshop. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart tijdelijk aangepast van € 22,50 naar € 17,50, omdat de oosttribune komend seizoen niet toegankelijk is. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 65+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 12,50 voor een kaart op de hoofdtribune. U kunt tijdens kantooruren ook bij de administratie van de club terecht voor uw wedstrijdkaarten.

De sluiting van de oosttribune heeft geleid tot een verhuizing van seizoenkaarthouders naar de hoofd- en zuidtribune. Dit heeft tot gevolg dat de hoofdtribune aankomend seizoen zeer beperkte mogelijkheden tot kaartverkoop heeft. Via de online ticketshop kunt u aankomend seizoen per duel zien op welke vakken kaarten beschikbaar zijn. Op de zuidtribune is volop plaats voor het Bossche publiek.

We kijken er naar uit om u op vrijdag 18 augustus aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert! Met heel mijn hart!

Stadionplattegrond

 

Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m G, beperkte capaciteit)  Gratis toegang  € 12,50  € 17,50
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (G)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50