Op dinsdag (!) 25 april aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in Stadion Galgenwaard de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een buscombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan tot en met donderdag 20 april via de Online Ticketshop een omwisselbiljet worden gekocht. Prijs: EUR 17,50 (exclusief EUR 0,75 verzendkosten). Het is tot en met donderdag 20 april ook mogelijk om tijdens kantooruren via de administratie van de club toegangskaarten aan te schaffen. Op de wedstrijddag vertrekken de bussen vanaf de M-side. Gelieve om uiterlijk 18.30 uur aanwezig te zijn. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Supportersclub FC Den Bosch
Supportersclub FC Den Bosch zal ook bij dit duel weer met een bus afreizen. Omdat het een buscombi betreft kunnen uitsluitend leden meereizen. Zij betalen EUR. 15,00, kinderen tot en met 12 jaar ontvangen EUR. 5,00 korting en betalen slechts EUR. 10,00. Leden van de Supportersclub stappen dinsdag op bij de noordtribune, vak I. De vertrektijd is 18.30 uur.

Heya Den Bosch!