De seizoenkaartuitgifte is sinds woensdagmiddag in volle gang. Supporters die hun seizoenkaart ‘Pay Per Point’ voor 1 juli hebben besteld ontvangen het nieuwe wedstrijdshirt dit seizoen gratis als blijk van waardering voor hun trouwe steun. We hebben de laatste shirts direct na het sluiten van de inschrijftermijn van 1 juli bij onze nieuwe kledingleverancier Masita in bestelling geplaatst en hebben de totale shirtbestelling met uit- en thuisshirts inmiddels ontvangen.

Vanaf vandaag (vrijdag 11 augustus) kunnen seizoenkaarthouders die recht hebben op een gratis thuisshirt, deze komen ophalen bij de administratie van de club. Hier kunnen zij ook hun seizoenkaart in ontvangst nemen. FC Den Bosch heeft haar openingstijden voor aankomende week verruimd. Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 augustus is de administratie van de club tot 20.00 uur geopend voor supporters die hun seizoenkaart willen komen ophalen. De seizoenkaarten zijn morgen (zaterdag 12 augustus) ook af te halen tijdens de jaarlijkse open dag ‘De Aftrap’. Het voorplein is vanaf 12.00 uur geopend, de seizoenkaarten (en eventuele gratis shirts) worden uitgegeven via het infoloket dat op het voorplein is gesitueerd.

De nieuwe wedstrijdshirts zijn morgen ook te koop in de Blue Life Fanshop. Zowel de thuis- als de uitshirts zijn te koop voor € 49,95 per stuk en in alle maten voorradig. Op het voorplein zullen er tevens vele artikelen van afgelopen seizoen(en) worden aangeboden tegen stuntprijzen!

FC Den Bosch start seizoen 2017-2018 op vrijdag 18 augustus aanstaande met de thuiswedstrijd tegen Jong AZ (20.00 uur). Morgen, tijdens ‘De Aftrap’, staat de laatste oefenwedstrijd op het programma. Buurman OJC Rosmalen is om 14.30 uur de tegenstander in Stadion De Vliert. Toegang is morgen de gehele dag gratis. De Aftrap duurt van 12.00 tot circa 16.45 uur.