MET OPTREDENS VAN O.A. XANDER DE BUISONJÉ, NIELSON, DIGGY DEX, KENNY B EN ALAIN CLARK!

Het radiostation 100% NL komt dit jaar met een eigen stadiontour. Dit maakte Xander de Buisonjé onlangs bekend in de ochtendshow van Lars. Onder de naam ‘100% NL SPEELT LIVE’ organiseert 100% NL, in samenwerking met Creative Event Company, deze zomer vijf stadionconcerten in vier steden, waaronder Den Bosch! Op zaterdag 10 juni 2017 is ‘100% NL SPEELT LIVE’ te beleven in Timmermans Infra Stadion De Vliert.

 

De concerten, die plaats zullen vinden in voetbalstadions, staan in het teken van muziek van eigen bodem, gezelligheid en herkenbaarheid. Om het geheel compleet te maken worden er voetbalelementen toegevoegd aan de show. Zo zal Xander de Buisonjé in de rol van aanvoerder de presentatie op zich nemen. Een elftal van artiesten, begeleidt door een fantastische liveband, staat garant voor een feestelijke avond waarbij de beste hits van Nederlandse bodem de revue passeren.

Naast Den Bosch doet de ‘100% NL SPEELT LIVE’ stadiontour ook Heerenveen, Kerkrade en Den Haag aan. Kaarten zijn vanaf vandaag te bestellen via www.speeltlive.nl.

Opstelling
Met de aankondiging van de concerten, maakte aanvoerder Xander ook de opstelling bekend. Zijn team voor de stadiontour bestaat uit maar liefst twintig artiesten, waarvan er per concert elf in de basis staan. Met een spannende mix van artiesten en muziekstijlen staat ‘100% NL SPEELT LIVE’ garant voor een show die een zeer brede groep van muziekliefhebbers, zowel jong als oud, zal aanspreken. Het elftal dat het podium in Timmermans Infra Stadion De Vliert zal betreden bestaat uit o.a. Alain Clark, Ali B, Jeroen van der Boom, George Baker, Kenny B en Nielson. De knallende warming-up wordt verzorgd door de Nederpop All-Stars met Erik Mesie (Toontje Lager) en Henk Temming (Goede Doel). Ook zullen de 100% NL-dj’s natuurlijk niet ontbreken. De complete opstelling voor zaterdag 10 juni is te vinden op www.speeltlive.nl.

Timmermans Infra Stadion De Vliert
Speciaal voor ‘100% NL SPEELT LIVE’ wordt de thuisbasis van FC Den Bosch (gedeeltelijk) omgebouwd tot een concertlocatie, waar het publiek op 10 juni vanaf het veld kan genieten van de beste Nederlandse artiesten. Het is voor het eerst dat er een dergelijk evenement wordt georganiseerd op het veld in De Vliert.

Meer informatie over ‘100% NL SPEELT LIVE’ in Den Bosch, de complete tournee, line-up én kaartverkoop is te vinden op www.speeltlive.nl. Er zijn een beperkt aantal early bird kaarten tegen gereduceerd tarief beschikbaar.

100% SPEELT LIVE in Den Bosch
• Datum: zaterdag 10 juni 2017
• Met optredens van: Alain Clark, Ali B, George Baker, Kenny B, Jeroen van der Boom, Nielson en anderen
• Aanvoerder en presentatie: Xander de Buisonjé
• Locatie: Timmermans Infra Stadion De Vliert, FC Den Bosch
• Stadion open: 17.00 uur
• Warming-up: 18.15 uur
• Concert: 19.00 – 23.00 uur
• Kaartverkoop: Early bird € 37,50 / Regulier € 45,00 (incl. servicekosten)
• Kaartverkoop: www.speeltlive.nl
• Meer informatie: www.speeltlive.nl