FC Den Bosch wil haar trouwe fans belonen voor hun steun en support en heeft voor seizoen 2017-2018 een uniek en innovatief seizoenkaartconcept gelanceerd. Supporters van FC Den Bosch kunnen via het concept ‘Pay Per Point’ al een seizoenkaart aanschaffen vanaf € 25,00! Dit is het vaste instapbedrag dat je voor de noord- en zuidtribune betaalt. Op de eretribune bedraagt het vaste instapbedrag voor volwassenen € 125,00. Vervolgens betaal je een variabel bedrag op basis van de sportieve prestaties van de club in Stadion De Vliert tijdens competitiewedstrijden. Bij een overwinning betaal je als volwassene € 10,00, bij een gelijkspel € 5,00 en bij een nederlaag helemaal niets! De sportieve prestaties van de club bepalen dus de hoogte van jouw seizoenkaartbedrag, waarbij er vanzelfsprekend een maximumbedrag is ingebouwd (zie schema hieronder) bij sportieve uitschieters.

Van het variabele bedrag per punt gaat de helft naar de club en komt de andere helft ten goede aan de jeugdopleiding en de FC Den Bosch Foundation. Met je seizoenkaart steun je dus niet alleen FC Den Bosch, maar draag je ook actief bij aan de toekomst van de club! Ruim 800 supporters gingen je voor, we kijken er naar uit om je komend seizoen te mogen begroeten in Stadion De Vliert.

                                        

Uitleg ‘Pay Per Point’
Hieronder wordt het concept nader toegelicht, met onder meer twee rekenkundige voorbeelden.

Rekenvoorbeeld 1
In het seizoen 2015-2016 wist FC Den Bosch thuis 7 keer te winnen, speelde zij 5 keer gelijk en eindigde de Bossche selectie op een 17e plek. Op de zuidtribune betaalde je als volwassene dat jaar € 147,00. Met het concept ‘Pay Per Point’ zou je als volwassene € 120,00 hebben betaald (€ 25,00 vast instapbedrag + € 70,00 voor de zeven overwinningen + € 25,00 voor de vijf gelijke spelen).

Rekenvoorbeeld 2
In het seizoen 2013-2014 eindigde FC Den Bosch op de 4e plek, met 9 overwinningen en 5 gelijke spelen. Op de eretribune betaalde je als volwassene dat jaar € 295,00. Via het concept ‘Pay Per Point’ zou je als volwassene € 240,00 hebben betaald (€ 125,00 vast instapbedrag + € 90,00 voor negen overwinningen en € 25,00 voor de vijf gelijke spelen).

Betaling seizoenkaart ‘Pay Per Point’
De seizoenkaart bestaat dit seizoen zoals gezegd uit een vast deel en een variabel deel. Hieronder én op het seizoenkaartformulier 2017-2018 vind je meer informatie over de tarieven per tribune en per leeftijdscategorie. Het vaste deel betaal je direct bij je online bestelling of wordt geïnd kort na inlevering van je seizoenkaartformulier bij de administratie van de club. Het variabele deel wordt bij iedereen geïnd in september 2017, december 2017, februari 2018 en mei 2018.

Met heel mijn hart
Vele supporters hebben aangegeven ons ook volgend seizoen weer trouw te steunen. Daar zijn we zeer blij mee en we hopen ook jou komend seizoen als twaalfde man in De Vliert te mogen begroeten. Tot ziens bij FC Den Bosch!

                                       

Kidsclub Junior Dragons
Kinderen tot en met 12 jaar hebben ook komend seizoen gratis toegang bij FC Den Bosch. De Kidsclub Junior Dragons is er speciaal voor deze jongste fans. Ben jij geboren in of na 2005 en dus niet ouder dan 12 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf jezelf nu in met jouw vriendjes, klasgenootjes of teamgenootjes voor slechts € 5,00 via kidsclub@fcdenbosch.nl of download hier het inschrijfformulier en maak kennis met de leukste Kidsclub van ‘s-Hertogenbosch! We houden je op de hoogte van al het laatste nieuws over FC Den Bosch en bieden je de kans om deel te nemen aan leuke activiteiten met de spelersgroep. Zo’n gezellige, sportieve en leerzame ervaring mag je niet missen!