Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft de traditionele seizoensopener tegen Nooit Gedacht winnend afgesloten. De ploeg van Wiljan Vloet wist met 1-6 te winnen van de Geffenaren. De wedstrijd Nooit Gedacht – FC Den Bosch wordt jaarlijks gespeeld ter nagedachtenis aan Judith Strik, oud-FC'er en Geffenaar

De deze week aangetrokken Mario Bilate was wel aanwezig bij de wedstrijd, maar deed nog niet mee. Daardoor had FC Den Bosch slechts een kleine spelersgroep tot haar beschikking; op de bank namen alleen een doelman en drie verdedigers plaats. In de eerste helft speelde FC Den Bosch met Damiano Schet, Brandon Robinson en Alessio Carlone in de voorhoede.

Na een kwartier spelen kwam FC Den Bosch dan op voorsprong met Robinson als doelpuntenmaker. Even later werd de voorsprong verdubbeld; Havar trof doel vanaf 20 meter.

Havar maakte na een halfuur ook het derde doelpunt van de wedstrijd. Met een mooie kopbal maakte hij de 0-3.

Uit het niets scoorde de thuisploeg; doelman Nick Leijten liet een schot van grote afstand door zijn handen glippen, waardoor de bal via de paal in het doel belandde. Enkele minuten later werd Brandon Robinson gevloerd in het strafschopgebied, waarna Niek Vossebelt de penalty benutte.

Aan het einde van de eerste helft was het Stevens die de vijfde treffer maakte. Hij stond op de juiste plaats om een voorzet van Carlone in het doel te werken.

In de tweede helft was het Niek Vossebelt die na 65 minuten in kansrijke positie naast de goal kopte. Twee minuten later was het wel raak voor Damiano Schet. Hij schoof de bal, vanaf de achterlijn, onder de doelman door.

In de slotfase probeerde Nooit Gedacht om een tweede treffer af te dwingen. Met twee vrije trappen stichtte ze nog enig gevaar. Ingekomen doelman Ralph Vos moest twee keer noodzakelijk optreden. Daarna floot de scheidsrechter voor de laatste keer. Eindstand: 1 - 6

Opstelling eerste helft: Nick Leijten; Jordy van der Winden, Jeremy Fernandes, Boyd Stevens, Dalian Maatsen; Niek Vossebelt, Luuk Brouwers, Arda Havar; Damiano Schet, Brandon Robinson, Alessio Carlone.

Opstelling tweede helft: Ralph Vos; Jonas Heymans, Bart Biemans, Boyd Stevens, Daan Disveld; Niek Vossebelt, Dalian Maatsen, Luuk Brouwers; Damiano Schet, Brandon Robinson, Arda Havar (80? Jeremy Fernandes).

Heya Den Bosch!

Heya Den Bosch!

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling Nooit Gedacht

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 2 juli aanstaande naar de wedstrijd Nooit Gedacht - FC Den Bosch te komen kijken. De entree bedraagt € 5,00 en kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Biescamp in Geffen.

Heya Den Bosch!

Voorbeschouwing

Net als voorgaande seizoenen opent FC Den Bosch ook dit jaar de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Dit duel wordt gespeeld op zaterdag 2 juli en begint om 15.00 uur op Sportpark de Biescamp in Geffen.

De wedstrijd Nooit Gedacht – FC Den Bosch wordt jaarlijks gespeeld ter nagedachtenis aan Judith Strik, oud-FC'er en Geffenaar. Ook dit jaar spelen beide teams weer met dezelfde hoofdsponsor op het shirt. Sinds het seizoen 2014-2015 is Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling namelijk hoofdsponsor van FC Den Bosch. Het Geffense bouwbedrijf is sinds jaar en dag ook hoofdsponsor van Nooit Gedacht.

Heya Den Bosch!

     

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.