Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft ook de tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen winnend afgesloten. In Giessen werd met 0-5 gewonnen van GRC’14.

Bij FC Den Bosch speelde centraal in de verdediging Ben Santermans. De Belg is op proef bij FC Den Bosch en krijgt van trainer/coach Wiljan Vloet de kans om zich te bewijzen.

FC Den Bosch had het in de eerste helft lastig tegen de formatie van Marcel van Helmond. Robinson kreeg twee kansen om de Bosschenaren op voorsprong te zetten. Eerst bracht de keeper van GRC ’14 redding op een kopbal van Robinson, even later schoot Robinson vanuit een lastige hoek voorlangs. Vlak voor rust kwam FC Den Bosch op een 0-1 voorsprong. Luuk Brouwers haalde, nadat hij zich knap had vrijgespeeld, van buiten de zestien doeltreffend uit.

Na rust werd de score snel verdubbeld door FC Den Bosch. De keeper van GRC ’14 pakte een terugspeelbal in zijn handen. Havar profiteerde van dit foutje en schoot de indirecte vrijetrap binnen de zestienmeter langs de doelman. Niet veel later kreeg Zija Azizov de kans op de 0-3, maar één op één met de Giessense doelman kwam de goalie als winnaar uit de strijd. Een paar minuten later stond de 0-3 wel op het scorebord. Jeugdspeler Oussama Bouyaghlafen werd de diepte ingestuurd en schoof de bal beheerst in de verre hoek.

In de 74e minuut werd het 0-4 door Zain Moghal die het eindstation was van een mooie aanval. Eén minuut later stond ook de 0-5 op het bord. Een aanval over de linkerflank werd doeltreffend afgerond door Kevin Nikolov. De score had nog hoger op kunnen lopen voor FC Den Bosch, maar Zija Azizov schoot op de paal en een vlammend schot van Jeremy Fernandes spatte uiteen op de lat.

Morgenavond staat de volgende oefenwedstrijd op het programma voor de mannen van Wiljan Vloet. FC Den Bosch trapt om 19.00 uur af in Helvoirt voor de oefenwedstrijd tegen VV Helvoirt.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling GRC '14

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Woensdag 6 juli zal FC Den Bosch haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding spelen tegen GRC '14.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij Sportpark Almbos (Karbogerd 1 4283 GV Giessen). Volwassenen (leeftijd 18 t/m 64 jaar) betalen € 5,00. Bezoekers in de leeftijdscategorie 13 t/m 17 en 65+  betalen € 3,00 voor een toegangskaart en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Wees welkom!

  Heya Den Bosch!  

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.