Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nipt gewonnen. In Cuijk werd met 1-2 gewonnen van JVC Cuijk.

Op het kunstgrasveld van JVC Cuijk vielen alle doelpunten in de eerste helft. Nadat Kees Heemskerk in de beginfase enkele goede kansen van JVC Cuijk onschadelijk had gemaakt was het FC Den Bosch dat op voorsprong kwam. Bart Biemans kopte FC Den Bosch in de 29e minuut op een 0-1 voorsprong nadat een afgeslagen vrije trap van Carlone werd voorgezet door Arda Havar. Eén minuut later konden de Bossche supporters weer juichen. Niek Vossebelt benutte een penalty nadat Ben Santermans was neergelegd in het strafschopgebied. Nog voor rust deed de JVC iets terug. Ilias Zaimi schoot een penalty feilloos tegen de touwen. In de tweede helft maakte een oude bekende van FC Den Bosch zijn opwachting in het Bossche shirt. Adnan Barakat keerde als stagespeler terug in het blauw en wit. Ook in de tweede helft ging JVC Cuijk voortvarend van start. Ralph Vos voorkwam tot tweemaal toe dat de ploeg van Ruud Kaiser op gelijke hoogte kwam. Na het scherpe begin van de tweede helft zakte de wedstrijd wat weg. Na 65 minuten moest FC Den Bosch verder met tien man, nadat Arda Havar zijn tweede gele kaart had ontvangen voor vasthouden van een tegenstander. In de slotfase zette JVC nog aan om de gelijkmaker te forceren, maar tot echt grote kansen leidde dat niet waardoor FC Den Bosch met een nipte 1-2 zege terugkeerde naar Den Bosch.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling JVC Cuijk

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2016 - 2017 speelt het FC Den Bosch op woensdag 13 juli een oefenwedstrijd tegen JVC Cuijk. Deze wedstrijd wordt gespeeld op op het sportpark van JVC Cuijk (Sportlaan 7 in Cuijk) en begint om 19.30 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 4,00 en voor jongeren € 2,00

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.