Nabeschouwing

Een bij vlagen prima combinerend FC Den Bosch heeft in een warm Timmermans Stadion De Vliert vanavond eenvoudig gewonnen van De Treffers. De gasten uit Groesbeek werden met 4-0 verslagen door doelpunten van Regales (2x), Vossebelt en Robinson.

FC Den Bosch had veruit het meeste balbezit en wist geregeld tot mooie combinaties te komen. Regales bleek met zijn sterke lichaam een prima aanspeelpunt in het centrum van de Bossche aanval. Vanaf de zijkanten wisten Havar (rechts) en Robinson (links) veelvuldig gevaar te stichten. Twee aanvallen vanaf links brachten via laatstgenoemde dermate veel gevaar dat Regales kon afronden. Beide treffers werden met het hoofd gemaakt. De eerste na prima terugleggen van Arda Havar, de tweede rechtstreeks in de korte hoek. Tussendoor had Niek Vossebelt de 2-0 binnengeschoten vanaf de strafschopstip. Stefano Beltrame, die tijdens de eerste helft speelde en geregeld liet zien goed te kunnen voetballen, hield drie Groesbeekse spelers bezig en werd vervolgens in het zestienmetergebied onreglementair afgestopt.

Romero2

Na rust veel mutaties bij beide ploegen. FC Den Bosch bracht onder meer Azizov, Schet en Carlone. Zij creëerden samen met Vossebelt en Havar misschien wel de mooiste aanval van de avond, maar de Bossche aanvaller schoot met links na ruim een uur spelen in kansrijke positie over. Toen stond het overigens al 4-0. Brandon Robinson, die met de komst van Schet voor Regales in de spits was geposteerd, ging goed door op de verdediging van De Treffers en punterde binnen.

Op enkele kleine kansjes na werd er uiteindelijk niet meer gescoord. De circa 500 aanwezige toeschouwers zagen geregeld een aardig combinerend FC Den Bosch. Op naar de volgende oefenwedstrijd! Aanstaande zaterdag neemt FC Den Bosch het in Waalwijk op tegen ‘buurman’ RKC (18.00 uur).

Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd of gekocht? Dat kan dit jaar binnen enkele minuten online viawww.fcdenbosch.nl/seizoenkaart. Tot ziens bij FC Den Bosch

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling De Treffers

Wisselspelers

Kaartverkoop

Deze wedstrijd is vrij toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de overige bezoekers kost een toegangskaartje € 5,00. Om 19.30 uur trappen we af in Stadion De Vliert. Wees welkom! Heya Den Bosch!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.