Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft vanavond een verdienstelijk punt gepakt bij NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion bleef het onder het toeziend oog van ruim 12.000 toerschouwers 0-0. Onder hen circa 200 Bossche supporters en sponsors.

Bij FC Den Bosch stond Bilate na kortstondig blessureleed weer in de basis en bezette Fernandes de rechtsbackpositie. Slivka was nog niet speelgerechtigd en Schet, Carlone en Vossebelt waren nog geblesseerd. FC Den Bosch gaf direct in de eerste minuut haar visitekaartje af. Robinson werd gevaarlijk na doorlopen van Regales, maar NAC-goalie Noppert bracht redding.

FC Den Bosch speelde compact, knokte voor elke meter en kwam er meerdere keren gevaarlijk uit vanuit de omschakeling via onder meer Beltrame, Havar en Regales. De huurling van 'Juve' speelde een knappe wedstrijd en liet bij vlagen zien een meerwaarde voor de Jupiler League te zijn. Ook thuisploeg NAC creëerde haar mogelijkheden, onder meer via Brandon Barker (3x) en Gianluca Nijholt. Azizov kwam Brouwers na circa een half uur te vervangen die uitviel met een liesblessure. De jongeling viel eveneens knap in en had enkele knappe steekpasses in huis. FC Den Bosch speelde op het scherpst van de snede en pakte gedurende het duel vijf gele kaarten. Het harde werken werd beloond, ondanks het feit dat de Bossche club in de slotfase nog goed weg kwam na een aanval van de thuisploeg. Heemskerk redde echter knap op een kopbal van Dessers en bezorgde zijn ploeg een verdiend punt. FC Den Bosch herstelde zich hiermee van de nederlaag eerder deze week tegen FC Volendam. Supporters bedankt voor jullie support, tot over twee weken bij de thuiswedstrijd tegen FC Oss.

Heya Den Bosch!

 • 0153045607590
 • (19) Gele kaart

  Brandon Robinson

 • (34) Wissel

  Luuk Brouwers - Zija Azizov

 • (56) Gele kaart

  Jonas Heymans

 • (59) Wissel

  Jeff Stans - Grad Damen

 • (69) Wissel

  Gianluca Nijholt - Bodi Brusselers

 • (73) Gele kaart

  Grad Damen

 • (76) Wissel

  Giovanni Korte - Thomas Agyepong

 • (80) Wissel

  Mario Bilate - Jordy van der Winden

 • (82) Gele kaart

  Jordy van der Winden

 • (85) Gele kaart

  Ben Santermans

 • (90) Gele kaart

  Romero Regales

Statistieken

Corners

11

1

Balbezit

61%

39%

Overtredingen

12

12

Schoten naast

8

3

Buitenspel

3

5

Schoten op doel

6

4

Toeschouwers

 

12,058

Scheidsrechter

Mulder

Opstelling

Opstelling NAC Breda

Andries Noppert K
Kevin van Diermen CV
Fabian Sporkslede CV
Arno Verschueren CV
Ashley Smith-Brown CV
Robbie Haemhouts CM
Jeff Stans CM
Gianluca Nijholt LM
Giovanni Korte LA
Cyriel Dessers CA
Brandon Barker RA

Wisselspelers

Sven van der Maaten K
Kevin Truyts K
Bart Meijers CV
Gino Demon CV
Grad Damen CM
Bodi Brusselers CM
David Faupala CA
Thomas Agyepong CA
Fisayo Adarabioyo CA

Opstelling FC Den Bosch

Kees Heemskerk K
Bart Biemans CV
Jeremy Fernandes RV
Jonas Heymans LV
Ben Santermans CV
Luuk Brouwers CM
Stefano Beltrame CM
Mario Bilate CA
Arda Havar RA
Brandon Robinson LA
Romero Regales CA

Wisselspelers

Nick Leijten K
Ralph Vos K
Dalian Maatsen CV
Daan Disveld RV
Jordy van der Winden LV
Zija Azizov CM
Najim Haddouchi CM
Oussama Bouyaghlafen LA

Kaartverkoop

Op vrijdag 26 augustus aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in Breda de uitwedstrijd tegen NAC. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters tot en met dinsdag 23 augustus een omwisselbiljet kopen via de online ticketshop. De prijs bedraagt € 8,25 (€ 7,50 voor de toegangskaart en € 0,75 administratie- en verzendkosten). Het is tevens mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van FC Den Bosch tijdens kantooruren tot en met donderdag 25 augustus.

NAC Breda2

In totaal zijn er 80 parkeerplekken beschikbaar voor de autocombiregeling. Het is dit jaar tevens toegestaan om met autobusjes tot acht personen naar Breda af te reizen. Aan supporters het verzoek om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden, zodat zo veel mogelijk supporters van de autocombiregeling gebruik kunnen maken. Bij een overschrijding van het maximaal aantal beschikbare parkeerplekken treedt een buscombiregeling in werking. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij onze supporters tijdig over de voorwaarden.

Op de wedstrijddag dient er tussen 18.30 en 19.00 uur te worden omgewisseld bij het supportershome achter de oosttribune. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

Heya Den Bosch!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.