Nabeschouwing

FC Den Bosch is er vanavond niet in geslaagd om de drie punten mee terug naar huis te nemen. In Velsen-Zuid werd met 2-0 verloren van SC Telstar. Om 20.00 uur mocht de thuisploeg de wedstrijd aftrappen.  FC Den Bosch kreeg weinig kansen tijdens de 90 minuten in het Rabobank IJmond Stadion. Inzetten van Azizov, Vossebelt Biemans en Bilate waren allemaal tevergeefs. Doelpuntenmakers voor de thuisploeg waren Abdulahi na een mooie krul-bal in de verre hoek en Fabian Serrarens na een voorzet vanaf de rechterkant. Niek Vossebelt, Jordy van der Winden en Bart Biemans ontvingen een gele kaart aan Bossche zijde. Ben Santermans kreeg in zeer korte tijd twee keer een gele kaart te zien en moest in de 65e minuut al richting de kleedkamers. FC Den Bosch speelde dus een kleine 25 minuten in ondertal en wist zijn stempel niet te drukken op deze wedstrijd. Na nog een poging vanuit een vrije trap van de ingevallen Dalian Maatsen die net voor langs ging vond scheidsrechter Van Herk het genoeg geweest en floot voor het einde van de wedstrijd.      
 • 0153045607590
 • (28) Gele kaart

  Niek Vossebelt

 • (30) Goal

  Liban Abdulahi

 • (50) Gele kaart

  Jordy van der Winden

 • (60) Wissel

  Zija Azizov - Brandon Robinson

 • (62) Gele kaart

  Ben Santermans

 • (65) Rode kaart

  Ben Santermans

 • (70) Wissel

  Alessio Carlone - Dalian Maatsen

 • (76) Gele kaart

  Bart Biemans

 • (79) Wissel

  Stefano Beltrame - Jort van der Sande

 • (86) Goal

  Fabian Serrarens

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling SC Telstar

Boy de Jong K
Toine van Huizen CV
Crescendo van Berkel CV
Jordy Tutuarima CV
Donny van Iperen CV
Mohammed Ajnane CM
Orhan Dzepar CM
Liban Abdulahi CM
Fabian Serrarens RA
Floris van der Linden CA

Wisselspelers

Blake Horton K
Frank Korpershoek CV
Denis Mahmudov CM
Edo Knol CM
Naoyuki Yamazaki CM
Guyon Philips CA
Calvin Valies CA
Ossama Zamouri CA
Joël Donald LA

Opstelling FC Den Bosch

Kees Heemskerk K
Bart Biemans CV
Jordy van der Winden LV
Jeremy Fernandes RV
Ben Santermans CV
Luuk Brouwers CM
Niek Vossebelt CM
Zija Azizov CM
Stefano Beltrame CM
Mario Bilate CA
Alessio Carlone LA

Wisselspelers

Nick Leijten K
Ralph Vos K
Sam Kersten CV
Dalian Maatsen CV
Jonas Heymans LV
Bert Koomen RV
Jort van der Sande CA
Brandon Robinson LA

Kaartverkoop

Vrijdag 24 februari aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in het Rabobank IJmond Stadion de uitwedstrijd tegen SC Telstar. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een vrije verkoopregeling, zonder club- of seizoenkaartverplichting, met daarbij de melding dat de kaarten vooraf via de club dienen te worden aangeschaft.

Supporters van FC Den Bosch kunnen via de Online Ticketshop hun toegangskaart(en) kopen. Dit kan van dinsdag 14 februari tot en met dinsdag 21 februari. De prijs bedraagt EUR 10,00 (exclusief EUR 0,75 verzendkosten). Het is vanaf woensdag 15 februari tot en met donderdag 23 februari ook mogelijk om één of meerdere toegangskaarten te kopen via de administratie van de club, tijdens kantooruren.

Op de wedstrijddag hoeft er niet te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert, supporters ontvangen na aankoop direct een wedstrijdkaart met toegang tot het stadion. Alvast een prettige wedstrijd toegewenst!

Supportersclub FC Den Bosch Supportersclub FC Den Bosch zal ook bij dit duel met een bus naar Velsen-Zuid afreizen. Leden betalen €20,00, niet-leden betalen €25,00. Kinderen onder de 12 jaar krijgen €5,00 korting (mits onder begeleiding). De bus van de Supportersclub vertrekt om 18.00 uur vanaf de voorzijde van het stadion. Opgeven kan bij Danny van de Griendt via een app-bericht of telefoongesprek op nummer: 06 53 31 55 04.

Heya Den Bosch!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.