Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op vrijdag 29 september aanstaande in eigen huis op tegen Jong PSV. Beide ploegen verschijnen om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang FC Den Bosch gaat vanuit haar clubvisie voor een gezellig, sfeervol en veilig Stadion De Vliert. In het verlengde van dit gedachtegoed heeft de Bossche club enkele jaren geleden besloten om kinderen tot en met twaalf jaar gratis toegang te verschaffen bij thuiswedstrijden van FC Den Bosch in de competitie. Zo ook tijdens het seizoen 2017-2018. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door diverse sponsors die het toejuichen dat de club inzet op de komst van meer kinderen en gezinnen naar De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop Voor ouders en familieleden die willen meekomen en alle overige supporters zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Voor supporters van FC Den Bosch is het ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via onze Online Ticketshop (tot en met dinsdag 26 september) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart tijdelijk aangepast van € 22,50 naar € 17,50, omdat de oosttribune is gesloten en dit seizoen niet toegankelijk is voor het Bossche publiek. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 65+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 12,50 voor een kaart op de hoofdtribune.

Beperkte kaartverkoop eretribune Als gevolg van de verhuizing van ruim 600 supporters van de oosttribune naar de eretribune zijn er op deze eretribune in totaal nog slechts circa 75 plekken beschikbaar voor de losse verkoop. In de voorverkoop kunnen deze kaarten via de Online Ticketshop worden gekocht (t/m dinsdag 26 september) of via de administratie van de club tijdens kantooruren, op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie (twee kaarten per persoon). Op de wedstrijddag zelf worden de resterende kaarten uitsluitend aangeboden aan clubcardhouders (twee kaarten per persoon) en aan seizoenkaarthouders, om hen in de gelegenheid te stellen een gast mee te nemen (twee kaarten per persoon). Op de zuidtribune zijn nog wel volop plekken beschikbaar voor de losse verkoop (vak R1 tot en met R4), zowel in de voorverkoop als tijdens de verkoop op de wedstrijddag (vier kaarten per persoon). De noordtribune, naast het bezoekersvak gelegen, wordt qua losse verkoop dit seizoen uitsluitend aangeboden aan supporters die daar een seizoenkaart hebben (twee kaarten per persoon).

We kijken er naar uit om u op vrijdag 29 september aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert!

Stadionplattegrond

Prijsschema
Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m G, beperkte capaciteit)  Gratis toegang  € 12,50  € 17,50
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (G)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50