Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op maandag 27 november aanstaande in eigen huis op tegen De Graafschap; een mooi affiche in de subtop van de Jupiler League. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Speciale kortingsactie: koop je wedstrijdkaart nu online voor € 7,50 FC Den Bosch heeft bij het duel met De Graafschap een speciale kortingsactie opgesteld ter promotie van haar online kaartverkoop. De actie geldt voor de eretribue, zuidtribune en noordtribune, met een maximum van twee kaarten per persoon. Bestel je kaarten nu online met actiecode DBOGRA1718 voor slechts € 7,50. De spelers verdienen onze steun!

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Informatie kaartverkoop Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Voor Bossche fans is het ook mogelijk om toegangskaarten te kopen tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur) of tot en met maandag 27 november (17.00 uur) via onze Online Ticketshop. In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er per persoon twee kaarten voor de noord- en hoofdtribune worden gekocht op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie. Op de zuidtribune kunnen er bij dit duel maximaal vier kaarten per persoon worden gekocht.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa's door aanschaf E-ticket Onlangs zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen bij het kassagebouw. Via de aanwezige laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij de kassa's. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er ter plekke een toegangskaart op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. FC Den Bosch raadt iedereen aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via www.fcdenbosch.nl/tickets zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Profiteer nu van onze online kortingsactie en koop je tickets voor slechts € 7,50 per stuk via actiecode DBOGRA1718.

We kijken er naar uit om jou te mogen begroeten in Stadion De Vliert!

Stadionplattegrond

Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (A1 t/m G, beperkte capaciteit)  Gratis toegang  € 12,50 (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)  € 17,50 (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,- (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)  € 12,50 (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,- (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)  € 12,50 (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)
 Rolstoelterras (G)  Gratis toegang  € 12,50 (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)  € 12,50 (of voor € 7,50 met actiecode: DBOGRA1718)