Kaartverkoop

Op vrijdag 26 januari speelt FC Den Bosch de  uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. In De Goffert verschijnen beide ploegen om 20.00 uur aan de aftrap. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met donderdag 25 januari één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt € 13,00 per toegangskaart. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 25 januari. Er is slechts een beperkt aantal van 35 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld in Nijmegen voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar De Goffert af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten. Bij een overschrijding van de 35 parkeerplaatsen treedt er voor de overige FC Den Bosch-supporters een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt, indien van toepassing.

Op de wedstrijddag kunnen supporters hun omwisselbiljet vanaf 18.45 uur tot 19.15 uur omwisselen bij Stadion De Vliert.

Supportersclub Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!