Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op maandag 9 april aanstaande in eigen huis op tegen Jong Ajax. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden. Ouders/verzorgers kunnen hun toegangskaarten bestellen door op onderstaande button te klikken.

Informatie kaartverkoop Voor Bossche fans is het mogelijk om toegangskaarten te kopen via onze Online Ticketshop tot en met maandag 9 april (19.00 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur.

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon worden gekocht voor de zuidtribune (vak R1 tot en met R5) de noordtribune (vak I1 en I2),  en twee per persoon voor de eretribune (vak C tot en met vak E).

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 17,50 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 65+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 12,50 voor een kaart op de eretribune.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa’s door aanschaf E-ticket Tijdens de eerste seizoenhelft zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via www.fcdenbosch.nl/tickets, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – Jong Ajax kan zoals gezegd tot en met maandag 9 april 19.00 uur.

We kijken er naar uit om jou op maandag 9 april aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij de wedstrijd FC Den Bosch – Jong Ajax!

Stadionplattegrond   Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (C t/m E)  Gratis toegang  € 12,50  € 17,50
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50
 • 0153045607590
 • (16) Goal

  Jort van der Sande

 • (17) Goal

  Dennis Johnsen

 • (29) Goal

  Mateo Cassierra

 • (42) Goal

  Jort van der Sande

 • (46) Goal

  Jurgen Ekkelenkamp

 • (46) Wissel

  Carel Eiting - Sebastian Pasquali

 • (57) Goal

  Mateo Cassierra

 • (57) Gele kaart

  Niek Vossebelt

 • (58) Wissel

  Muhammed Mert - Sven Blummel

 • (62) Wissel

  Mats Deijl

 • (67) Wissel

  Jeremy Fernandes - Kevin Felida

 • (70) Wissel

  Ché Nunnely - Nicolas Kühn

 • (72) Wissel

  Sam Kersten - Zija Azizov

 • (76) Wissel

  Jurgen Ekkelenkamp - Kaj Sierhuis

 • (79) Goal

  Kaj Sierhuis

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Nick Leijten K
Sam Kersten CV
Jordy van der Winden LV
Jeremy Fernandes RV
Mats Deijl RV
Kahraman Demirtas LV
Niek Vossebelt CM
Muhammed Mert CM
Jort van der Sande CA
Oussama Bouyaghlafen LA
Dennis Kaars CA

Wisselspelers

Konrad Sikking K
Christophe van Zutphen CV
Steven van der Heijden CM
Zija Azizov CM
Kevin Felida CM
Dhoraso Moreo Klas CM
Sven Blummel LA
Dilivio Hoffman LA

Opstelling Jong Ajax

Kostas Lamprou K
Terry Lartey Sanniez CV
Leon Bergsma CV
Danilho Doekhi CV
Darren Sidoel CV
Carel Eiting CM
Dani de Wit CM
Jurgen Ekkelenkamp CM
Ché Nunnely CA
Mateo Cassierra CA
Dennis Johnsen LA

Wisselspelers

Dominik Kotarski K
Robin Schouten CV
Reda Boultam CM
Teun Bijleveld CM
Sebastian Pasquali CM
Zian Flemming CM
Vince Gino Dekker RA
Kaj Sierhuis CA
Nicolas Kühn CA

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.