Kaartverkoop

De wedstrijd FC Den Bosch – FC Emmen (20 april 2018) is definitief afgelast na de constatering dat er een scheur in het kunstgras zat. De arbiter heeft het speelveld vervolgens niet goedgekeurd en besloten dat het duel overgespeeld moet worden. De nieuwe speeldatum is op maandag 23 april aanstaande, aftrap 20.00 uur. Toegangskaarten De toegangskaarten voor de wedstrijd van vanavond blijven hun geldigheid behouden voor de inhaalwedstrijd. Heb je een eTicket? Deze kan bij binnenkomst via je mobiel worden aangeboden of nogmaals fysiek worden uitgeprint en meegenomen naar het stadion. Ook de fysieke kaarten behouden hun geldigheid. Hieronder vind je de informatie over de kaartverkoop.

FC Den Bosch neemt het op maandag 23 april aanstaande in de laatste reguliere competitiewedstrijd van dit seizoen op tegen FC Emmen. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang FC Den Bosch betrekt de jeugd in de regio graag bij de club en heeft om die reden enkele seizoenen geleden besloten om kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang te verlenen tot Stadion De Vliert. Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op wedstrijddagen naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht of niet in de verkoop worden aangeboden) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden. Ouders/verzorgers kunnen hun toegangskaarten bestellen door op onderstaande button te klikken.

Informatie kaartverkoop Voor Bossche fans is het mogelijk om toegangskaarten te kopen via onze Online Ticketshop tot en met maandag 23 april (19.45 uur) of tijdens kantooruren via de administratie van de club (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur). Voor supporters van FC Den Bosch zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur.

In de voorverkoop en op de wedstrijddag kunnen er op basis van een clubcard, seizoenkaart of eenmalige registratie vier kaarten per persoon worden gekocht voor de zuidtribune (vak R1 tot en met R5) de noordtribune (vak I1 en I2),  en twee per persoon voor de eretribune (vak C tot en met vak E).

De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel). Voor de hoofdtribune (lange zijde) is de prijs van een toegangskaart € 17,50 per stuk. Jeugd van 13 en 14 jaar én supporters in de leeftijdscategorie 65+ betalen aangepaste tarieven. Zij betalen € 10,00 voor een toegangskaart op de noord- en zuidtribune en € 12,50 voor een kaart op de eretribune.

Voorkom lange wachttijd bij de kassa’s door aanschaf E-ticket Tijdens de eerste seizoenhelft zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie kan enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in het kassagebouw. FC Den Bosch raadt supporters aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via www.fcdenbosch.nl/tickets, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – FC Emmen kan zoals gezegd tot en met maandag 23 april 19.45 uur.

We kijken er naar uit om jou op maandag 23 april aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert bij de wedstrijd FC Den Bosch – FC Emmen!

Stadionplattegrond   Prijsschema

Tribune/Vak  Jeugd (t/m 12 jaar)  Jeugd (13 en 14 jaar) en 65+  Vanaf 14 jaar en volwassenen
 Hoofdtribune (C t/m E)  Gratis toegang  € 12,50  € 17,50
 Noordtribune (I1 en I2)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Zuidtribune (R1 t/m R5)  Gratis toegang  € 10,-  € 12,50
 Rolstoelterras (RT)  Gratis toegang  € 12,50  € 12,50

Voorbeschouwing

Voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in Stadion De Vliert ontvangt FC Den Bosch deze vrijdag FC Emmen. Zeker is dat er gewonnen móet worden om de kans op nacompetitie in leven te houden. Jort van der Sande denkt dat dat zeker mogelijk moet zijn. “Thuis zijn we meestal succesvol, al het hele seizoen.”

FC Den Bosch is bezig aan een grillige jaargang. “Het is vrij wisselvallig”, geeft Van der Sande toe. “De eerste seizoenshelft was beter dan de tweede, vooral qua punten. Na de winterstop kampen we met veel blessures. In uitwedstrijden halen we te weinig punten, maar thuis zijn we wel vaak succesvol. Hopelijk is dat ook tegen Emmen het geval.”

Wat er moet gebeuren tegen de enige Drentse profclub is voor de 22-jarige spits van FC Den Bosch niet zo moeilijk: “Er moet gewonnen worden om de kleine kans op Jupiler Play-Offs die er nog is te pakken. We moeten ‘gewoon’ twee keer winnen, dan is er nog kans.” Het wordt wel lastig, weet Van der Sande, zeker aangezien de thuisploeg is weggezakt op de ranglijst. “De laatste weken halen we minder punten en zijn we wat minder dominant. Waar dat precies aan ligt is moeilijk te zeggen. We moeten alle mogelijke punten pakken om het nog spannend te maken.”

Over zijn eigen inbreng is de aanvaller uit eigen jeugd gematigd tevreden. “Maar ik kan daar zelf niet zo goed over oordelen”, vindt hij. “Tegen MVV en Jong Ajax ben ik trefzeker geweest, maar in andere wedstrijden weer niet. Laten we het er op houden dat het altijd beter kan.” Positieve punten ziet hij zeker, ondanks de teleurstellende klassering en vele blessuregevallen. “Er zijn veel jonge spelers die nu op moeten staan en het voortouw moeten nemen, wat ze eerder niet perse hoefden. Dat is goed voor de ontwikkeling van die spelers op de langere termijn.”

Net als FC Den Bosch is ook FC Emmen wat gezakt op de ranglijst. Toch is de club nog altijd de nummer 7 van de ranglijst. “Ze zijn de laatste tijd wel wat minder in vorm en winnen nog maar weinig”, weet Van der Sande. “Emmen heeft met Cas Peters een scorende spits, maar ze krijgen ook redelijk wat doelpunten tegen. Er zijn dus zeker mogelijkheden voor ons op een goed resultaat.”

Profiel tegenstander In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen treft FC Den Bosch een tegenstander voor wie nog wat op het spel staat. FC Emmen is al zeker van de Play-Offs, maar wil graag de eerste ronde overslaan.

Met die nacompetitie in zicht verkeren de Drentenaren niet in de beste vorm van het seizoen. De laatste drie duels, tegen Jong Ajax, SC Telstar en FC Volendam eindigden in een nederlaag. Iets wat trainer Dick Lukkien toch zorgen zal baren. Gelukkig voor hem verliep het eerder in het seizoen een stuk beter en leverde dat genoeg punten op om de nacompetitie te halen. De club is vast van plan daar een belangrijke rol van betekenis te gaan spelen, want promoveren naar de Eredivisie willen ze in Drenthe nu ook wel eens meemaken.

De Emmenaren staan momenteel op de zevende plaats. De ploeg verloor dit seizoen acht keer, net zo vaak als koploper Fortuna Sittard. Een ploeg die niet zo makkelijk te kloppen is, maar het binnenhalen van overwinningen gaat soms ook moeizaam. FC Emmen heeft dan ook het hoogste aantal gelijke spelen op zijn naam staan, 15 stuks maar liefst. De beste periode kende de ploeg in januari/februari. Er werd toen vijf keer op rij gewonnen, onder meer van Fortuna Sittard en NEC Nijmegen. De ploeg werd toen ook nog even gezien als outsider om misschien nog rechtstreeks te promoveren.

De gevaarlijkste man aan de kant van FC Emmen is ook dit seizoen weer aanvaller Cas Peters. Met zestien treffers voert hij de topscorerslijst van de club aan. Ook middenvelder Alexander Bannink is aardig op dreef en heeft inmiddels tien goals op zijn naam staan. Misschien zien we vrijdagavond in Stadion De Vliert ook Mario Bilate nog op het veld bij de Emmenaren. Hij maakte afgelopen zomer de overstap van FC Den Bosch naar FC Emmen en wist in 17 duels twee keer te scoren.

 • 0153045607590
 • (11) Gele kaart

  Kevin Felida

 • (12) Goal

  Cas Peters

 • (27) Gele kaart

  Oussama Bouyaghlafen

 • (32) Gele kaart

  Kahraman Demirtas

 • (54) Gele kaart

  Glenn Bijl

 • (66) Wissel

  Kevin Felida - Jeremy Fernandes

 • (74) Wissel

  Cas Peters - Yoeri Loen

 • (75) Wissel

  Oussama Bouyaghlafen - Dilivio Hoffman

 • (78) Goal

  Jort van der Sande

 • (79) Gele kaart

  Anco Jansen

 • (80) Gele kaart

  Niek Vossebelt

 • (83) Goal

  Stef Gronsveld

 • (85) Gele kaart

  Thijs Dallinga

 • (90) Wissel

  Thijs Dallinga - Josimar Lima

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Nick Leijten K
Sam Kersten CV
Mats Deijl RV
Kahraman Demirtas LV
Niek Vossebelt CM
Muhammed Mert CM
Kevin Felida CM
Jort van der Sande CA
Oussama Bouyaghlafen LA
Sven Blummel LA
Dennis Kaars CA

Wisselspelers

Konrad Sikking K
Jeremy Fernandes RV
Zija Azizov CM

Opstelling FC Emmen

Anco Jansen
Jeroen Veldmate
Alexander Bannink
Dennis Telgenkamp K
Gersom Klok CV
Glenn Bijl CV
Nick Bakker CV
Stef Gronsveld CV
Michael Chacón LM
Cas Peters CA
Thijs Dallinga CA

Wisselspelers

Peter van der Vlag
Kjell Scherpen K
Josimar Lima CV
Keziah Veendorp CV
Kjelt Engbers CV
Yoeri Loen CM
Henk Bos CM
Hilal Ben Moussa CM
Willem Huizing CM
Emil Bijlsma CM
Omran Haydari LA

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.