Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 winnend afgesloten. Op bezoek bij Go Ahead Eagles was de eindstand na 90 minuten 1-2. FC Den Bosch stijgt daardoor naar de elfde plaats op de ranglijst.

De wedstrijd kwam wat langzaam op gang en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. In de loop van de eerste helft was het Go Ahead Eagles die meer het initiatief begon te nemen. Dit resulteerde in een vrije doelpoging van Langedijk. Vanuit een moeilijke positie schoot hij echter hoog over. Even later was zijn schot vanaf de rand van de zestienmeter niet krachtig genoeg om Nick Leijten te passeren.

FC Den Bosch kreeg na ruim een halfuur spelen voor het eerst echte kans. Sven Blummel kreeg een kans om te schieten, maar ook hij schoot over.

Na rust werd het al snel 0-1. In de 50e minuut was het Niek Vossebelt die een voorzet van rechts terug kopte op Blummel, die via doelman Sonny Stevens de bal wist binnen te schieten. 15 minuten laten was het wederom Blummel met een doelpunt. Hij passeerde Zarbaf en Stevens en kon de bal rustig in een lege goal tikken: 0-2.

In de 75e minuut kwam Go Ahead Eagles nog even terug met een doelpunt van Aaron Nemane, maar de stand bleef steken op 1-2 en nam FC Den Bosch de laatste drie punten van dit seizoen mee naar huis.

FC Den Bosch eindigt, door deze overwinning op Go Ahead Eagles, op de elfde plek op de ranglijst dit seizoen.

We bedanken alle supporters voor hun steun aan de Bossche ploeg dit seizoen. Zowel uit als thuis!

Met heel mijn hart!

  • 0153045607590
  • (0) Wissel

    Aaron Nemane

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

6,869

Scheidsrechter

Van de Graaf

Opstelling

Opstelling Go Ahead Eagles

Bruno Andrade
Sonny Stevens K
Rick Ketting CV
Robin Buwalda CV
Sam Beukema CV
Hamid Zarbaf CV
Joey Suk CM
Sjoerd Overgoor CM
Orhan Dzepar CM
Pieter Langedijk RA
Sam Hendriks CA

Wisselspelers

Mark Spenkelink K
Lars Jansen K
Dennis Hettinga CV
Jeff Stans CM
Stefano Beltrame CM
Patrick Maneschijn CA
Siebe Schets CA
Aaron Nemane CA

Opstelling FC Den Bosch

Nick Leijten K
Jordy van der Winden LV
Jeremy Fernandes RV
Mats Deijl RV
Niek Vossebelt CM
Zija Azizov CM
Muhammed Mert CM
Kevin Felida CM
Jort van der Sande CA
Sven Blummel LA
Dennis Kaars CA

Wisselspelers

Konrad Sikking K
Sam Kersten CV
Kahraman Demirtas LV
Christophe van Zutphen CV
Steven van der Heijden CM
Oussama Bouyaghlafen LA
Dilivio Hoffman LA

Kaartverkoop

Op zaterdag 28 april 2018 speelt FC Den Bosch de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles. In De Adelaarshorst zal er die avond om 19.45 uur worden afgetrapt. Voor supporters van FC Den Bosch is bij deze wedstrijd een buscombiregeling van kracht. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met vrijdag 27 april (17.00 uur) één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs voor de buscombi bedraagt € 25,00. Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 26 april (17.00 uur).

Supportersclub Ook bij dit duel zal de Supportersclub weer met een bus afreizen. Kijk voor meer informatie op www.scfcdb.nl. Reserveren kan door een telefoontje te plegen naar Danny via: 06-53315504. Een Whatsapp-bericht is ook mogelijk.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 17.45 uur te worden omgewisseld bij Stadion De Vliert. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Met heel mijn hart!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.