Nabeschouwing

FC Den Bosch is de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een 1-5 overwinning op VV Helvoirt.

Namens FC Den Bosch scoorden Zija Azizov en Sven Blummel al vroeg in de wedstrijd bij een gretige Bossche ploeg. Vrij snel hierna was het de thuisploeg die de aansluitingstreffer liet aantekenen. FC Den Bosch probeerde de marge weer te vergroten en kreeg enkele grote kansen via onder meer Luuk Brouwers en Jens van Son. Waar de 1-3 aanvankelijk uitbleef was het de mee opgekomen rechtsback Jeremy Fernandes die na een knappe pass van Jens van Son binnenschoof. Het bleek tevens de ruststand.

In de tweede helft elf nieuwe namen bij FC Den Bosch. Felida, Haddouchi en Bouyaghlafen lieten zich geregeld gelden, maar gescoord werd er vooralsnog niet. Danny Verbeek (twee keer schot net naast) en Niek Vossebelt (kopbal) waren eveneens dichtbij een nieuwe Bossche treffer. Deze viel even later alsnog. Danny Verbeek omspeelde knap over de rechterflank zijn tegenstander en bediende captain Niek Vossebelt die beheerst van dichtbij binnenschoot. Ook de thuisploeg kreeg nog twee aardige kansen. Een kopbal was een prooi voor Heemskerk en een vrije trap ging nipt naast. Het slotakkoord was voor Diego Meerveld. Hij rondde in de 90e minuut een Bossche aanval knap af en bepaalde zodoende de eindstand op 1-5.

Aanstaande zaterdag wordt het tweede vriendschappelijke duel gespeeld. In Geffen is Nooit Gedacht de tegenstander.

Opstelling FC Den Bosch eerste helft: Leijten; Fernandes, Kersten, Santermans, Heymans; Brouwers, Van Son, Mert; Blummel, Kaars, Azizov

Opstelling FC Den Bosch tweede helft: Heemskerk; Deijl, Van Zutphen, Pröpper, Vd Winden; Haddouchi, Felida, Vossebelt; Verbeek, Meerveld, Bouyaghlafen.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling VV Helvoirt

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

FC Den Bosch speelt op dinsdag 18 juli aanstaande de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. VV Helvoirt is om 19.00 uur de tegenstander (adres: Sportlaan 1A, Helvoirt). Voor meer informatie over dit duel kun je terecht op www.vvhelvoirt.nl. De kaartverkoop zal op locatie plaatsvinden. Hieronder volgt het volledige oefenprogramma van FC Den Bosch. Hierbij geldt nadrukkelijk dat de wedstrijden onder voorbehoud zijn van eventuele wijzigingen.
Datum Tijdstip Wedstrijd Locatie
dinsdag 18 juli 2017 19.00 uur V.V. Helvoirt - FC Den Bosch Sportlaan 1A, te Helvoirt
zaterdag 22 juli 2017 15.00 uur Nooit Gedacht - FC Den Bosch Sportpark De Biescamp
zaterdag 29 juli 2017 18.00 uur FC Den Bosch - Team Wooter Stadion De Vliert
woensdag 2 augustus 2017 19.00 uur FC Den Bosch - De Graafschap Sportlaan 1A, te Helvoirt
zaterdag 5 augustus 2017 14.30 uur FC Lienden - FC Den Bosch Sportpark De Abdijhof
dinsdag 8 augustus 2017 19.00 uur FC Den Bosch - Livingston FC (SCH) Stadion De Vliert
zaterdag 12 augustus 2017 14.30 uur FC Den Bosch - OJC Rosmalen ('De Aftrap') Stadion De Vliert
vrijdag 18 augustus 2017 20.00 uur FC Den Bosch - Jong AZ (start competitie) Stadion De Vliert
 

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.