Nabeschouwing

De jaarlijkse oefenwedstrijd op Sportpark De Biescamp tegen Nooit Gedacht is geëindigd in een 0-6 overwinning voor FC Den Bosch.

FC Den Bosch legde bij vlagen uitstekend voetbal op de mat. Met name de beweeglijkheid op het middenveld en in de aanval zorgden voor veel creativiteit en kansen. De thuisploeg weerde zich kranig, maar moest toch een aantal keer capituleren. Namens de Bossche selectie scoorden Niek Vossebelt en Dennis Kaars voor rust en testspeler Joël Kalonji, Luuk Brouwers en Sven Blummel (2x) na rust.

We bedanken Nooit Gedacht voor de gastvrije ontvangst en sportieve voetbalmiddag en alle aanwezige supporters voor hun komst.

Bijzonder duel Het oefenduel tussen VV Nooit Gedacht en FC Den Bosch is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Na het overlijden van de toen 28-jarige Judith Strik uit Geffen in 2008 (oud-werkneemster van FC Den Bosch en actief lid van Nooit Gedacht) spraken beide teams af jaarlijks tegen elkaar te spelen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een bijzondere traditie die ook de KNVB niet is ontgaan. Zij schreven onderstaand artikel: http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/34895/nooit-gedacht-fc-den-bosch-meer-dan-een-oefenpotje.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling Nooit Gedacht

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

FC Den Bosch speelt op zaterdag 22 juli aanstaande de tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het gaat om het jaarlijks terugkerende duel tegen Nooit Gedacht uit Geffen; een wedstrijd die wordt gespeeld ter nagedachtenis aan voormalig FC Den Bosch-medewerkster en Nooit Gedacht-lid Judith Strik. De wedstrijd staat om 15.00 uur op het programma en wordt gespeeld op Sportpark De Biescamp, te Geffen. Voor meer informatie over dit duel kun je terecht op www.nooitgedachtgeffen.nl. De kaartverkoop zal op locatie plaatsvinden. Hieronder volgt het resterende oefenprogramma van FC Den Bosch. Hierbij geldt nadrukkelijk dat de wedstrijden onder voorbehoud zijn van eventuele wijzigingen.
Datum Tijdstip Wedstrijd Locatie
zaterdag 22 juli 2017 15.00 uur Nooit Gedacht - FC Den Bosch Sportpark De Biescamp
zaterdag 29 juli 2017 18.00 uur FC Den Bosch - Team Wooter Stadion De Vliert
woensdag 2 augustus 2017 19.00 uur FC Den Bosch - De Graafschap Sportlaan 1A, te Helvoirt
zaterdag 5 augustus 2017 14.30 uur FC Lienden - FC Den Bosch Sportpark De Abdijhof
dinsdag 8 augustus 2017 19.00 uur FC Den Bosch - Livingston FC (SCH) Stadion De Vliert
zaterdag 12 augustus 2017 14.30 uur FC Den Bosch - OJC Rosmalen ('De Aftrap') Stadion De Vliert
vrijdag 18 augustus 2017 20.00 uur FC Den Bosch - Jong AZ (start competitie) Stadion De Vliert

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.