Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft vandaag op Sportpark De Abdijhof met 1-3 gewonnen van FC Lienden.

Na de 0-1 van Mert (kopbal, tevens ruststand) maakte de ploeg uit de Tweede Divisie na rust gelijk via Milad Intezar. Dennis Kaars (doelpunt na voorzet van Jens van Son) en Sven Blummel bepaalden uiteindelijk de 1-3 eindstand in Bosch' voordeel.

Middenvelder Zija Azizov viel na ruim een half uur spelen uit met een enkelblessure (omgezwikt). Begin volgende week wordt duidelijk wat de ernst van de blessure is.

Dinsdag (19.30 uur) staat in De Vliert de volgende oefenwedstrijd op het programma. Magreb'90 is die avond de tegenstander.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Lienden

Wisselspelers

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Kaartverkoop

Zaterdagmiddag 5 augustus, aanvang 14.30 uur, neemt FC Den Bosch het in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op tegen FC Lienden. Het duel tegen de ploeg die onder leiding staat van voormalig FC Den Bosch-speler Hans Kraay jr. wordt gespeeld op Sportpark de Abdijhof in Lienden.

Het is voor FC Den Bosch de vijfde oefenwedstrijd ter voorbereiding op seizoen 2017-2018. Na overwinningen op VV Helvoirt (1-5) en Nooit Gedacht (0-6) volgde in een besloten oefenduel een 3-0 nederlaag in Rotterdam tegen Feyenoord. Afgelopen woensdag boekte FC Den Bosch in Helvoirt vervolgens een prima overwinning op De Graafschap (1-0). Ook FC Lienden, uitkomend in de Tweede Divisie, is druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe voetbaljaar. Na overwinningen op een regioteam uit de Betuwe, de beloften van RKC Waalwijk en JVC Cuijk volgde afgelopen dinsdag een 2-4 nederlaag tegen de beloften van NEC Nijmegen.

De toegangsprijs bedraagt € 5,00 voor toeschouwers vanaf zes jaar. Wedstrijdkaarten worden op locatie verkocht. Alvast een prettige wedstrijd toegewenst.

Vleugelspeler Don Bolsius in actie tegen De Graafschap.

Hieronder volgt het resterende oefenprogramma van FC Den Bosch. Hierbij geldt nadrukkelijk dat de wedstrijden onder voorbehoud zijn van eventuele wijzigingen.
Datum Tijdstip Wedstrijd Locatie
zaterdag 5 augustus 2017 14.30 uur FC Lienden - FC Den Bosch Sportpark De Abdijhof
dinsdag 8 augustus 2017 19.00 uur FC Den Bosch - Livingston FC (SCH) Stadion De Vliert
zaterdag 12 augustus 2017 14.30 uur FC Den Bosch - OJC Rosmalen ('De Aftrap') Stadion De Vliert
vrijdag 18 augustus 2017 20.00 uur FC Den Bosch - Jong AZ (start competitie) Stadion De Vliert

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.