Nabeschouwing

FC Den Bosch heeft opnieuw een prima zege geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In een regenachtig Stadion De Vliert was Magreb'90 vanavond de tegenstander. De selectie van trainer/coach Wil Boessen versloeg de ploeg uit Utrecht met 6-0 na een 3-0 ruststand.

Beide ploegen hielden elkaar ruim een kwartier lang in stand. Daarna brak de thuisploeg de ban. Jeremy Fernandes en Danny Verbeek kwamen tot een dubbele één-twee over de rechterflank, waarbij laatstgenoemde knap in de lange hoek afrondde. Even later kwam FC Den Bosch opnieuw tot scoren. Sven Blummel bediende Dennis Kaars met een bekeken boogballetje. De centrumspits aarzelde niet en prikte de bal achter de doelman van de bezoekers. Na ruim een half uur spelen had FC Den Bosch de score op 3-0 kunnen brengen. Oussama Bouyaghlafen trok dreigend naar binnen en werd vervolgens onreglementair afgestopt in het zestienmetergebied. De penalty werd echter aan de verkeerde kant van de paal binnengeschoten door de jarige captain Niek Vossebelt. Even later kwam de 3-0 alsnog. FC Den Bosch nam een corner bekeken over de grond op de inlopende Luuk Brouwers. De talentvolle middenvelder aarzelde geen moment en schoot de bal knap met links via een speler van Magreb'90 tegen de touwen.

Na rust een ongewijzigd spelbeeld. De bezoekers braken sporadisch uit en FC Den Bosch kwam opnieuw drie keer tot scoren. De 4-0 werd binnengeschoten door Niek Vossebelt die uitstekend via een steekpass werd bediend door Jeremy Fernandes. In de 70e minuut werd buitenspeler Bouyaghlafen opnieuw neergelegd in het strafschopgebied. Ditmaal mocht Danny Verbeek het proberen vanaf de stip. Hij schoot de bal feilloos in de hoek en zette FC Den Bosch op een 5-0 voorsprong. Het slotakkoord was voor Sven Blummel. Danny Verbeek gaf de bal uitstekend voor vanaf de linkerflank. De Schijndelnaar nam de bal ineens uit de lucht en schoot onberispelijk binnen.

FC Den Bosch bedankt de aanwezige toeschouwers voor hun komst en Magreb'90 voor de sportieve wedstrijd. Tot zaterdag bij de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 14.30 uur is buurman OJC Rosmalen de tegenstander tijdens de jaarlijkse 'Aftrap'. Toegang is gratis!

Opstelling FC Den Bosch: Heemskerk; Fernandes (Deijl), Kersten (Biemans), Santermans, Heymans (Van der Winden); Vossebelt, Brouwers (Van Son), Blummel; Bouyaghlafen, Kaars, Verbeek.

  • 0153045607590

Statistieken

Corners

0

0

Balbezit

0%

0%

Overtredingen

0

0

Schoten naast

0

0

Buitenspel

0

0

Schoten op doel

0

0

Toeschouwers

 

0

Scheidsrechter

Opstelling

Opstelling FC Den Bosch

Wisselspelers

Opstelling Magreb\'90

Wisselspelers

Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het morgenavond (dinsdag 8 augustus) op tegen Magreb'90 dat uitkomt in de Derde Divisie Zondag. Beide ploegen verschijnen om 19.30 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

De kassa's op het voorplein zijn geopend vanaf 18.30 uur. Jeugd tot en met 14 jaar betaalt € 2,50 voor een toegangskaart, overige bezoekers kunnen hun toegangskaarten aanschaffen voor € 7,50 per stuk. De hoofdtribune is geopend voor het publiek, te betreden via de tribuneopgangen aan de hoeken van de lange zijde (ingang vak G of ingang vak A2/B). Tevens zal de Businesslounge geopend zijn voor supporters die iets van eten of drinken willen kopen.

Namen de club een prettige wedstrijd toegewenst, graag tot ziens in Stadion De Vliert!

www.fcdenbosch.nl maakt gebruik van cookies.