Kaartverkoop

FC Den Bosch neemt het op dinsdag 24 oktober aanstaande, in de tweede ronde van het KNVB Bekertoernooi, in eigen huis op tegen SC Cambuur. Beide ploegen verschijnen die avond om 19.45 uur aan de aftrap in Stadion De Vliert.

Extra korting voor seizoenkaarthouders FC Den Bosch hanteert bij het bekerduel met SC Cambuur aangepaste tarieven voor haar fans. Als blijk van waardering voor hun trouwe steun ontvangen seizoenkaarthouders daar bovenop nog een extra korting. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met vrijdag 20 oktober hun eigen stoel terugkopen via de Online Ticketshop of tijdens kantooruren via de administratie van de club. Op de wedstrijddag zijn de kassa's op het voorplein vanaf 18.30 uur geopend voor het Bossche publiek. Ook die avond gelden onderstaande aangepaste tarieven (zie prijsschema).

Informatie kaartverkoop Wedstrijdkaarten kunnen online (E-ticket), bij de administratie (tijdens kantooruren) en op de wedstrijddag (vanaf 18.30 uur) worden gekocht op basis van eenmalige registratie, een clubcard of een seizoenkaart. Op de eretribune en noordtribune kunnen twee kaarten per persoon worden gekocht, op basis van onderstaande tarieven. Op de zuidtribune (familietribune) kunnen er vier kaarten per persoon worden gekocht.

   

Prijsschema Eretribune (beperkte capaciteit, twee kaarten per persoon)
Hoofdtribune (A1 t/m G)  Tarief seizoenkaarthouders  Tarief niet-seizoenkaarthouders
 Vanaf 14 jaar en volwassenen  Van € 17,50 nu voor € 12,50  Van € 17,50 nu voor € 15,-
 Jeugd 13 en 14 jaar en 65+  Van € 12,50 nu voor € 7,50  Van € 12,50 nu voor € 7,50
 Kinderen tot en met 12 jaar  Gratis toegang  Gratis toegang
 Rolstoelterras  Van € 12,50 nu voor € 7,50  Van € 12,50 nu voor € 10,00

Prijsschema Zuidtribune (vier kaarten per persoon) en Noordtribune (twee kaarten per persoon)

Zuidtribune (R1 t/m R4) en Noordtribune (I1 en I2)  Tarief seizoenkaarthouders Tarief niet-seizoenkaarthouders
 Vanaf 14 jaar en volwassenen  Van € 12,50 nu voor € 7,50  Van € 12,50 nu voor € 10,-
 Jeugd 13 en 14 jaar en 65+  Van € 10,- nu voor € 5,-  Van € 10,- nu voor € 7,50
 Kinderen tot en met 12 jaar  Gratis toegang  Gratis toegang

Stadionplattegrond

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang Hoe de actie werkt? Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op de wedstrijddag naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes (tenzij vakken zijn uitverkocht) en geldt ook voor de kinderen van de bezoekende club, conform de reglementen en afspraken die bij het duel voor de bezoekende club gelden.

Langere wachttijd bij de kassa’s Sinds kort zijn de kassa’s op het voorplein voorzien van laptops en ticketprinters waarmee we gerichter een plaats kunnen toekennen aan onze bezoekers. Via deze laptops zal er per heden ook geregistreerde verkoop plaatsvinden bij het kassagebouw. Aan de hand van een clubcard, seizoenkaart, of legitimatiebewijs zal er een toegangskaart ter plekke op naam worden uitgeprint. Deze registratie zal enige tijd in beslag nemen, we vragen hierbij om het geduld van onze bezoekers. Tevens is het per heden mogelijk om te pinnen in dit kassagebouw. FC Den Bosch raadt iedereen aan om zijn of haar toegangskaart (als E-ticket) op voorhand te bestellen via www.fcdenbosch.nl/tickets, zodat zij niet in de rij hoeven te wachten. Het online bestellen van een toegangskaart voor FC Den Bosch – SC Cambuur kan nog tot en met dinsdag 24 oktober 17.00 uur.

We kijken er naar uit om jou op dinsdag 24 oktober aanstaande te mogen begroeten in Stadion De Vliert!