Afgelopen vrijdag vond in Stadion De Vliert de thuiswedstrijd tegen SC Telstar plaats (3-2). Na het duel met Almere City FC op vrijdag 12 januari jl. hebben de club en de diverse supportersgroeperingen bij elkaar gezeten om te evalueren op het gebied van klantbenadering, veiligheid, kaartverkoop en catering. Dit heeft geleid tot afspraken in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen SC Telstar. Vanavond vond de evaluatie van die gemaakte afspraken plaats in Stadion De Vliert.

Vanuit de supporters heeft FC Den Bosch louter positieve reacties ontvangen. De klantbenadering vanuit Klerks Security en het stewardskorps werd als positief en klantvriendelijk ervaren, een lijn die we graag met zijn allen voortzetten richting de toekomst. Het feit dat de cateringpunten onder de zuidtribune gedurende het gehele duel geopend waren werd als positief beschouwd. Op het gebied van catering zal aanstaande vrijdag (FC Den Bosch – FC Eindhoven) het tweede cateringpunt worden geopend, in de hoek bij vak R1. Alle voorzieningen worden deze week aangesloten. Ook de door de club aangeboden consumptiemunt voorafgaand aan FC Den Bosch – SC Telstar werd op prettige wijze in ontvangst genomen. We houden de ontwikkelingen op het gebied van catering samen met alle groeperingen nauwlettend in de gaten en zullen waar mogelijk verbeteringen doorvoeren. De wens om meer ervaren horecapersoneel wordt gehoord en met Top-Events Group besproken. Terugkoppeling volgt.

Qua veiligheid zijn er op de tribune door fans enkele gevaarlijke obstakels gesignaleerd, waaronder enkele losse beugels op plekken waar geen stoelen meer zitten. De club zal deze gevaarlijke situaties voor aanstaande vrijdag verhelpen.

We bedanken alle aanwezige supportersgroepen voor hun komst en inbreng en blijven met zijn allen werken aan een ‘wij-gevoel’ en de weg naar boven. Mochten er nog tips, adviezen, wensen, klachten zijn, stuur dan gerust een e-mail naar supporters@fcdenbosch.nl.

Op naar een mooie voetbalavond aanstaande vrijdag in Stadion De Vliert tegen FC Eindhoven (20.00 uur).

Met heel mijn hart!

Fotografie: Henk van Esch