FC Den Bosch is voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers op het gebied van materiaalbeheer en wasverzorging, stadionverzorging, communicatie en wedstrijdorganisatie.

Materiaalbeheerder
FC Den Bosch is op zoek naar een materiaalbeheerder op trainingsdagen voor de jeugd. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de trainingsmaterialen en -kleding. De werktijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.15 uur. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl. 

Gastheer/ Gastvrouw
FC Den Bosch is op zoek naar een gastheer/ gastvrouw die tijdens de zaterdagen verantwoordelijk is voor het ontvangst van de tegenstander, scheidsrechters en kaderleden van de FC Den Bosch Jeugdopleiding in de bestuurskamer. De werktijden zijn normaliter van 10.30 tot 17.00 uur. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl. 

Video-analist
FC Den Bosch is op zoek naar een video-analist die tijdens de wedstrijden verantwoordelijk is voor het opnemen en coderen van jeugdwedstrijden. De werktijden zijn normaliter van 10.00 tot 16.15 uur. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl. 

Teammanager en teambegeleider diverse jeugdelftallen
FC Den Bosch is voor haar jeugdopleiding op zoek naar teammanagers en teambegeleiders voor diverse jeugdelftallen. De teammanager en teambegeleider begeleiden een jeugdteam rondom de wedstrijddagen (zaterdag). Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Assistent-trainers FC Den Bosch Jeugdopleiding
De assistent-trainers trainen samen met de hoofdtrainer een jeugdteam van de jeugdopleiding van FC Den Bosch op zowel de trainingsdagen als op de wedstrijddagen. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Gastgezinnen
Een goede woonomgeving is essentieel voor de ontwikkeling van onze jonge spelers. Om deze reden is de FC Den Bosch Jeugdopleiding op zoek naar gastgezinnen in ‘s-Hertogenbosch. Een goed gastgezin biedt in de eerste plaats een warme omgeving waar een speler in alle rust kan wennen aan zijn nieuwe omgeving. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Chauffeurs
FC Den Bosch is op zoek naar chauffeurs die het vervoer van verschillende spelers van de FC Den Bosch Jeugdopleiding willen verzorgen. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Pennings via w.pennings@fcdenbosch.nl.

Ondersteuning keuken
FC Den Bosch is voor het komende seizoen op zoek naar een medewerker voor in de keuken ter ondersteuning van onze kok. De werktijden zijn afhankelijk van het weekschema van het eerste elftal en Jong FC Den Bosch. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Van de Kamp via g.vandekamp@fcdenbosch.nl.

Materiaalbeheer en accommodatiebeheer
FC Den Bosch is op zoek naar fulltime ondersteuning van spelers en trainers van het eerste elftal in de vorm van materiaalbeheer en accommodatiebeheer. Voor deze functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Van de Kamp via g.vandekamp@fcdenbosch.nl.

Stadionverzorgers
FC Den Bosch is per heden op zoek naar stadionverzorgers. Zij verzorgen enkele dagen per week in gezellig teamverband de schoonmaak en diverse klussen in en rond Timmermans Stadion De Vliert. Interesse? Neem dan snel contact op met dhr. Van de Kamp via g.vandekamp@fcdenbosch.nl.

Redactieleden
FC Den Bosch is ter ondersteuning van haar kwartaalblad Blue Life Magazine op zoek naar versterking van de redactie. Bij interesse kunt u een korte motivatie indienen bij r.vanderkrabben@fcdenbosch.nl. Redacteuren krijgen jaarlijks een attentie voor hun bijdrage.

Wedstrijdorganisatie
FC Den Bosch is ter ondersteuning van haar wedstrijdorganisatie op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de verspreiding van het programmaboekje en het begeleiden van groepen. Bij interesse kunt u contact opnemen met r.vanderkrabben@fcdenbosch.nl.

Heya Den Bosch!