In de vijfde en laatste aflevering spreken we met Stefano Beltrame. Onze Italiaanse middenvelder is voor de tweede keer neergestreken bij FC Den Bosch. Met zes doelpunten heeft ook Beltrame zijn aandeel aan de goede reeks van FC Den Bosch. Wij praten met Beltrame over hoe hij het vindt bij de club en in Den Bosch.


De reden dat Beltrame opnieuw voor FC Den Bosch heeft gekozen is dat hem de ambitie erg aansprak. “Het is mooi om te zien dat de club stappen maakt, vandaar dat ik daar onderdeel van wil zijn. ”We hebben dit jaar een mooi doel en wij zullen er als team alles aan doen om dit doel te bereiken!” Stefano heeft het altijd goed naar zijn zin in Nederland. “De mensen zijn erg vriendelijk, aardig en open en ze helpen je overal mee.” Beltrame woont alleen in Den Bosch, maar is zelden alleen. Hij is vaak met vrienden.

Goede aanvoerder en goede vriend Danny Verbeek is één van mijn beste vrienden. “We zijn allebei even gek en grappig, zegt Beltrame. Ik kan altijd bij Danny terecht, het maakt niet uit over wat het gaat. Dat vind ik fijn. We hebben een leuke groep bij FC Den Bosch. We hebben veel lol als we samen zijn en dat vind ik ook belangrijk.”

Beltrame houdt van de Nederlandse competitie, zo zegt hij dat iedere club van iedereen kan winnen. Dat houdt hem ook lekker scherp. “We moeten iedere week gefocust zijn, iedere wedstrijd is anders.” Zo ook de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht van aanstaande maandag. In de voorbereiding van de wedstrijd doet Beltrame het rustig aan. “Op mijn gemakje ontbijten en dan een wandelingetje maken door de stad, met wat rustige muziek.” Dit is ideaal voor hem, rustig naar de wedstrijd toeleven en dan zodra hij het veld op kan, vlammen.

Wil jij Stefano Beltrame ook zien schitteren in De Vliert? Bestel jouw tickets voor de thuiswedstrijden online of via de FC Den Bosch App.