FC Den Bosch heeft in Amstel een nieuwe bierpartner gevonden. Beide partijen hebben met ingang van 1 september 2020 een contract getekend voor de komende jaren. Gedurende deze periode zal bij alle thuiswedstrijden van FC Den Bosch in stadion De Vliert, Amstel bier worden geschonken. Amstel is daarmee nu elitepartner van FC Den Bosch.

Rob Almering, Algemeen Directeur FC Den Bosch: “Wij kennen de emotie van onze supporters rondom het bier dat we schenken en zijn erg secuur te werk gegaan in onze zoektocht naar een geschikte partner. Met name de ervaring, kwaliteit en ambitie van Amstel spraken ons enorm aan in de keuze voor een partner. We hopen dat Amstel en FC Den Bosch in de komende jaren de harten van de Bossche fans opnieuw gaan stelen. Want na een periode waarin we door COVID-19 het stadion moesten sluiten, verheugen we ons er nu extra op weer fans, bezoekers en sponsoren te mogen ontvangen in De Vliert.”

Guido Boon, Accountmanager Amstel: “Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking die wij nu aangaan met FC Den Bosch. Het is een hele mooie voetbalclub met een enorme groep trouwe fans, bezoekers en sponsoren. We zullen in de komende jaren de supporters ons Amstel bier schenken en er alles aan doen om de bezoekers een unieke beleving te geven. Wij kijken uit naar onze samenwerking en wensen FC Den Bosch een mooi voetbalseizoen toe.”

Einde aan samenwerking met Bavaria
Met de keuze voor Amstel komt er een einde aan de jarenlange samenwerking van FC Den Bosch met Bavaria. Rob Almering: “Bavaria heeft onze club in goede en slechte tijden altijd omarmd en gesteund. Wij zijn hen daar zeer erkentelijk voor en danken Bavaria voor een geweldige samenwerking.”